Следва

Ким Кардашян е Mystique от X-Men за Хелоуин

Мадона ни е Бритни - топлес в мрежата

Мадона отново шокира обществеността, публикувайки топлес снимки в Instagram. Леко ни напуши смях 

Celebrities преди 1 година

На снимките 64-годишната поп дива позира в златист корсет и мрежест чорапогащник. Гърдите й, подходящо оформени, са покрити с емотикони под формата на близалка и торбичка с долари. 

Звездата, типичен представител на зодия лъв, обича да "се поства", като обичайно търси провокация до ръба на преглътваемото. Това не е нейна запазена марка, много известни хора напоследък публикуват телата си дибидюс, като например Бритни Спиърс, но при госпожа Чиконе имаме известни особености - например натрапчивите корекции ведно със завидните години на зрелост. 

И Мадона, и Бритни Спиърс многократно са обвинявани, че не си знаят мярката, когато става въпрос за откровени фотосесии. Що се отнася до Бритни, нейният стил на общуване в социалните мрежи се превърна в една от причините за влошаването на отношенията й със синовете й (четете още: „Вятърът на свободата“ или защо звездите позират все повече голи). При Мадона за подобни проблеми не сме чували. 

Мадона каза по-рано този месец , че съвременните звезди, чиято популярност до голяма степен се основава на експлоатацията на сексуалния образ, трябва да са й благодарни, че е повлияла върху освобождаването и еманципацията на жените. Благодарни ли се чувствате, питаме, без да държим на отговор веднага. Просто тема за размисъл, обилно подкрепена от плът (четете още: Положението е нудизъм: новата кампания за Обувката Valentino Tan Go). 

More Celebrities