Следва

Плюнчим се по DD на семейство Афлек, ах, защо не са тук

We love: Irina Shayken not Stirred!

... като Бети Пейдж! 

Celebrities преди 1 година

... от 50-те. Ирина Шейк реши, че визията й за тазгодишния Хелоуин не трябва да бъде смущаваща - и се облече като еротична филмова звезда от 50-те години. Снимките й са стилизирани като известни pin-up плакати, благодарение на които Бети Пейдж става известна преди около 70 години.

Кариерата на Бети започва в началото на 50-те години на миналия век, когато полицаят и фотограф любител Джери Тибс й помага да изгради първото си портфолио. Доста бързо тя се превръща в един от най-известните еротични модели на онази епоха, а още през 1955 г. нейни снимки се появяват в Playboy (списанието е основано през 1953 г.). В същото време Пейдж печели титлата "Мис Pin-up". Моделът участва и в няколко филма. Наричат ​​Бети мозъкът зад сексуалната революция в Америка. В края на 70-те години тя попада в психиатрична клиника, където е под наблюдение до 1992 г., 16 години преди да си отиде.

През уикенда за Ирина се говори много, тъй като моделът се появи публично (отново) в компанията на бившия си приятел и баща на детето й Брадли Купър, което отново провокира (както всеки път, когато ги зърнем) слухове за възможността двойката да се събере.

More from View Sofia

Доктор Нигма Талиб: не яжте ТОВА и лицето ви ще блести от красота

Health преди 2 години

Освен красива жена, доктор Нигма Талиб, известна със сериозните си книги и достижения в областта на науката за храненето, e човек с харизма, който умее да увлича и да прави така, че да се вслушваме в думите й. Базирана в Лондон, д-р Талиб  е категорична, че кожата на всеки човек е огледало на неговите хранителни навици: всичко, което ядем, и още повече - това, с което злоупотребяваме, оставя следи върху лицето ни 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.