Следва

Takeoff от Migos прострелян и убит в Хюстън

Плюнчим се по DD на семейство Афлек, ах, защо не са тук

А вие помните ли онзи сладък мирис от магазините за понички на Дънкин Донътс, които ковида откъсна от нас сякаш завинаги... но не можа да ги измъкне от обятията на американците  

Celebrities преди 1 година

Спортът си е спорт, финтесът - фитнес, но малките човешки радости са си малки (и крайно необходими) човешки радости. Дженифър Лопес води активен начин на живот и е фен на тежките силови тренировки, видно отдалеч и споделяно многократно от нас, но и тя е момиче като всички нас и си позволява малки греховни удоволствия от време на време. Като например това да хапне поничка с милион калории, придружавайки радостта с млечен шейк и неглиже компанията на съпруга си Бен

Папараците забелязаха влюбените на изхода на кафене във вчерашния следобед. За неформалното семейно излизане Джей Ло избра изрязан топ и долнище с ниска талия, които отново разкриват стоманените й коремни мускули, и масивна плетена жилетка, съчетана добре с меката велурена чанта с дълга дръжка и ниските пухени маратонки.Бен е в стандартното си облекло - карирана риза, тесни дънки, лаконично тъмно сако, цайси и маратонки.

Между другото, обръщаме специално внимание на обувките на певицата - маратонките Nike са с кожена подплата, което ги прави отлични за късната есен и дори зимата - готин вариант за недолюбващите тежките ботуши, както и за тези, които евентуално са в тих ужас от възраждащата се тенденция на uggs от 2010-те.

Припомняме, че двойката сключи брак на 20 август, с което сложи поантана на звездния събитиен календар на сезона. Церемонията се състоя на територията на огромното имение на Бен Афлек в Джорджия в присъствието само на роднини и близки приятели на младоженците.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.