Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2022

Astro преди 1 година

Опитахме и просто няма начин да го покрием: астрологичната ситуация през ноември е изключително предизвикателна. Добрата новина е: проблемите, пред които сме изправени сега, не са нещо ново. Отдавна знаем за какво става въпрос. Лошата новина е: каквото и да е, повече не може да се отлага. Трябва да се справим с тежките неща сега. Въздишка.

Навлизаме в месеца в разгара на сезона на затъмненията с ретрограден Марс. Докато затъмненията вълнуват съдбата, предизвиквайки внезапни начала и краища, ретроградният Марс носи объркване, словесни войни и забавяния. Слънчевото затъмнение в Скорпион на 25 октомври ни принуди да се откажем от нещо - токсична връзка, лош навик или чифт ботуши, които събират прах в задната част на гардероба - така че сега има място за запълване! Но с нестабилното настояще и несигурното бъдеще оставаме на загуба. Какво е достатъчно устойчиво и надеждно, за да дойде в живота ни? Пълното лунно затъмнение в Телец на 8 ноември носи още по-шокиращи сътресения, но и предлага неочаквана щедрост. Въпреки че е лесно да swtich off-нем, когато нещата са така груби, отвореността към даване и получаване на доброта е много важна. 

След като преминем през тези лунни фази, нещата леко ще се успокоят до третата седмица на месеца, тъй като преминаваме от защитния сезон на Скорпион към пакостливия Стрелец. Планетата на любовта Венера се премества в Стрелец на 16-ти, последвана от комуникационната планета Меркурий на 17-и и след това Слънцето на 22-ри. Новолунието в Стрелец на 23-ти (което се случва точно когато станциите на планетата на изобилието Юпитер, разположен в Риби, стават директни) насърчава поставянето на някои смели и, смеем да кажем, радостни намерения. Това не означава, че нещата все още няма да са объркани, трудни, несигурни или всичко изброено по-горе, но най-малкото има известна лекота в справянето с трудности. 

Честит ноември!

Хороскоп

Още от Astro