Следва

Изложбите които си струват: керамичният "Разказ" на студенти от Висшето училище за приложно изкуство в Прага

Календарът с австралийските мачовци-огнеборци навършва 30

От стартирането си преди 30 години календарът на австралийските пожарникари е дарил милиони долари на австралийски благотворителни организации. Организаторите са категорични, че това е най-популярният календар в света, от който на стената в Редакцията си имаме и ние

Events преди 1 година

Средствата от продажбите на календарите с огнеборци, един от друг по-сладки, през последните три десетилетия подкрепят медицинските изследвания за намиране на по-добри методи за лечение на тежки изгаряния при деца. Календарът също има горда история в подкрепа на убежища за животни и австралийска дива природа в миналото, което ще продължи и занапред. 

30 години

За да помогнат за отбелязването на 30-годишнината на календара на австралийските пожарникари, 6 от тях бяха поканени в Лос Анджелис, за да гостуват в шоуто на Кели Кларксън през октомври. Пожарникарите също се появиха в поредица от сегменти в популярното ACCESS Hollywood на NBC и Entertainment Tonight на CBS и Good Morning LA на FOX.

„Бяхме толкова развълнувани да се появим в Шоуто на Кели Кларксън, защото това е най-голямото токшоу в САЩ. Продуцентите се свързаха с нас, за да видят дали пожарникарите ще бъдат на разположение за участие в шоуто. Момчетата не успяха да си стегнат багажа, толкова бързо стана всичко. Голяма почит към работата, която вършат, е да бъдат поканени да се появят в толкова популярно телевизионно шоу”, сподели Шерийн Холиоак - творчески директор на Календар на австралийските пожарникари„След 3 години невъзможност да пътуваме беше фантастично да се появим отново в телевизионно шоу на живо в САЩ. Очаквахме и ни стана много приятно да се свържем отново с нашите американски фенове", сподели Кристъл Духан, Медиен координатор на Календара. 

„Тъй като светът се отвори след ограниченията за пътуване, пожарникарите бяха помолени да помогнат за възстановяването на туристическата индустрия в Австралия. China Airlines ги помолиха да помогнат в популяризирането на Австралия на предстоящото международно туристическо изложение в Тайпе. Последният път, когато присъствахме на това събитие преди COVID, помогнахме да продадем 3 000 пътувания до Австралия", сподели Дейвид Роджърс, Директор на фирмата, ангажирана с инциативата Календар на пожарникарите в Австралия.

Снимките са от предстоящото за 2023 година издание на Календара, с което той навършва юбилейните 30 години. Тъй като го очакваме в офиса, обещаваме да го/ги споделим с един или повече от вас. Очаквайте >>> 

More from View Sofia

Луната на Юпитер

Movies & TV преди 6 години

Наблюдаван с внимание от всички значими световни фестивали, награждаван с предишните си филми „Белият бог“, „Делта“, „Приятни дни“ в Кан, Локарно, Сараево, Котбус и на още десетки филмови форуми, КОРНЕЛ МУНДРУЦО е познат на българската публика, а новият му филм ще им поднесе жанрова изненада

Виконтеса Касълрос - бляскавата леля на Кара Делевин, жената с най-красивите крака в Кралството

Celebrities преди 3 години

Далеч преди Кара Делевин да изгрее като един от най-успешните модели на нашето време, покойната й леля, виконтеса Касълрос, прави впечатляващ дебют, позирайки пред майстора на четката сър Джон Лейвъри. Портретът, който запленява Сесил Бийтън и сър Уинстън Чърчил, ще бъде продаден от Christie's.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.