Следва

"Умирам за нещо сладко" означава, че ви липсват фосфор, хром или триптофан

Чудим се дали ни харесва: много бежовата принцеса Катрин

Принцесата и Принцът на Уелс на посещение в Скарбъроу, Северен Йоркшир

Celebrities преди 1 година

За публичната изява - гостуване на младежка организация, 40-годишната принцеса на Уелс избра тоалет в неутрално бежово отгоре до долу - трикотажна рокля с поло яка, семпло палто в същия нюанс, идея по-тъмно бежов колан, съответстваща малка чанта, класически обувки с деколте, малко бижута. Приятно, семпло, ежедневно облекло, чудесно хармониращо с тена и тъмните коси на Катрин.

Най-чаровната жена в британското кралско семейство поздравява с широка усмивка събралите се фенове, снима се с лекота са тях, изобщо - пълен отличник в протоколното общуване. .

Катрин и Уилям са в приказно настроение, като тя специално е много хубава и без следа от умора от натрупалите се в последните седмици множество нетипични ангажименти - адмирации и възхищение от нас! Видима е радостта на двойката от общуването с поданиците, особено ако са малки сладки принцеси, но и по принцип. Хубавата, радостна енергия буквално струи от тези снимки, но ние неизбежно се сещаме за един цитат на прочутата дизайнерка Пола Шер: Beige is the color of indecision (Бежовото е цветът на нерешителността), затова ви питаме за мнението ви относно много бежовия тоалет на красивата принцеса на Уелс, най-долу в анкетата  >>>  

Анкета

Адмирирате ли тотално бежовия ансамбъл на принцеса Катрин?

More Celebrities