Следва

HA HA HA: Harry Styles x Gucci кацна току-що

Есента с марката Lasocki обещава да бъде класическа и удобна

Този сезон вечните тенденции се съчетават с най-добрата изработка, създавайки идеални предложения за цялото семейство

All fashion преди 1 година

Класиката в най-добрия й вид – така може да се обобщи най-новата колекция на марката Lasocki за сезон есен-зима 2022. Вечните линии са уловени в семпла и универсална форма, така че да формират основата на всеки есенен стил. Марката Lasocki идва с предложения за всички поколения – ще намерите стилни дамски модели, класически и удобни мъжки варианти, както и функционални обувки за най-малките.

От семпли кожени ботуши, през класически ботуши и удобни мокасини, до супер модерните каубойски ботуши - предложението за жени е селекция от класически кройки в най-добрия им вид. С уникалния си стил и високо качество моделите на марката Lasocki гарантират най -висок комфорт в продължение на години!

Базирайки се на класиката, марката не забравя и актуалните тенденции. Така семплите модели са допълнени с модни акценти – контрастни масивни подметки или актуални аксесоари. Дамската линия се допълва от широка гама чанти – от класически през обемни shopper bag до супер модерните обемни модели през рамо.

Мъжките предложения също залагат на класиката и функционалността. Мъжете, които ценят удобната елегантност, ще харесат семплите кожени боти и ботуши, стилните мокасини или класически обувки. В мъжката колекция също не липсват аксесоари – удобни раници, кожени куфарчета или универсални чанти.

Марката Lasocki има специални линии за детски обувки. Зимните обувки на Lasocki Kids са създадени от висококачествена кожа правейки ги изключително удобни. Линията предлага оригинален дизайн, ярки цветове и удобно прилягане към стъпалото. Обувките Lasocki Young са подходящи за деца от 6 до 13 годишна възраст. Повечето от есенно-зимните обувки са изработени от естествена кожа осигурявайки не само комфорт, но и стабилност. Ботушките с връзки и ботите за най-малките клиенти на марката с велкро закопчаване ще бъдат не само стилен, но и изключително функционален елемент от гардероба на детето.

Есенно-зимната колекция на Lasocki притежава неповторим стил и е подходяща за всеки повод и член на семейството. Цветовете са класически и елегантни. Моделите са изработени от най-добрите материали и впечатляват със своята функционалност.

Колекцията на марката Lasocki е налична във всички магазини на CCC, в мобилното приложение и на ccc.eu.

More All fashion