Следва

Американска стриптийзьорка в Лондон: Новите артистични стилове при ноктите за есента

Loreal представя боята на бъдещето ИНОА

В годината на своя 100-годишен юбилей L’Oreal обявява началото на нова ера, в която красивата коса и перфектният цвят....
 

Hair преди 14 години

В годината на своя 100-годишен юбилей L’Oreal обявява началото на нова ера, в която красивата коса и перфектният цвят вървят ръка за ръка!

Ново поколение боя за коса влиза във фризьорските салони. Благодарение на изключителната технологична иновация ODS /Oil delivery system/, ИНОА от L’Oreal Professionnel те кани да се насладиш на нов стандарт в боядисването на косата - с оптимален комфорт за кожата на скалпа, оптимална толерантнтост към косата и неограничени цветови възможности.

Tайната й е в ODS, революционната формула на базата на масла, която осигурява нов стандарт в боядисването в сравнение с досегашните продукти на базата на вода и амоняк.

ИНОА разкрива пред фризьорите и техните клиенти нови измерения на комфорта, с текстура на боята, която е толкова богата и нежна, колкото на луксозен разкрасяващ крем.

Боята позволява на колористите да усъвършенстват работата си, докато острата миризма, дразненето на кожата и очите остават в миналото. Усещането за парене и дразнене на скалпа е намалено. Като резултат косата остава толкова гладка, колкото и преди боядисването.

ИНОА съчетава уникалния комфорт по време на боядисването с удивително наситен цвят.

Тя може да постигне изсветляване на косата с до три тона благодарение на ODS-технологията, която оптимизира проникването на оцветителите и активните съставки в сърцевината на косъма.

Цветната палитра предлага богат избор от нюанси, които могат да се съчетават за постигане на най-подходящия нюанс.

Чрез иновационната система на базата на масла ИНОА ти осигурява невероятен резултат след боядисването - перфектно покритие и прецизен цвят, максимално близък до избрания.

От създавенето на първата боя за коса преди 100 години до днес никога се е стигало толкова далеч!
 

More from View Sofia

More Hair