Следва

Влюбена, секси, откровена - 10 години по-късно Дженифър Лопес пак е корица на Vogue

Мис Вселена Оливия Кулпо с най-късата пола на планетата и с най-перфектните крака

МХМ - Много Хубаво Момиче! 

 

Celebrities преди 1 година

Изминаха десет години, откакто американският модел Оливия Кулпо спечели титлата Мис Вселена, но звездата все още изглежда така, сякаш е спечелила конкурса преди, да кажем, две седмици. Това доказват и многобройните й снимки по бански, които от време на време публикува в социалните си мрежи, както и обичайните разходки. Например вчера, Кулпо беше забелязана на среща със сестрите си - София и Аврора.

Оливия изглежда зашеметяващо в total look от есенно-зимната колекция на Miu Miu, която се превърна в емблематична, главно поради екстремните минита, предназначени за екстремни крака. Изборът на красивата жена е червен пуловер, облечен върху прозрачна блуза и снежнобяла плисирана пола в стил тенис, буквално с формата и дължината на препаска на бедрата - толкова къса, че краката на Culpo изглеждат просто безкрайни.

Визията е завършена с перфектно мъжко сиво палто и бели кожени ботуши с необичайни вдлъбнати токчета. И, обърнете внимание на това как Кулпо правилно поставя акцентите - червеното червило отразява точно сянката на пуловера, под който, между другото, в най-добрите традиции на наслояването на дрехи, прозира малко корем - стегнат и безупречен, както всико друго в този репортаж. 

 

More Celebrities