Следва

Любов: принцеса Марта Луиза избра годеника пред кралските задължения

Влюбена, секси, откровена - 10 години по-късно Дженифър Лопес пак е корица на Vogue

Дженифър Лопес позира за декемврийската корица на американския Vogue

Celebrities преди 1 година

За начало звездата снима за американския Vogue през 2005 г., а после, като някакъв своебразен завършек на идеята - през 2012 (според слухове, страховитата Анна Уинтур е взела решението Лопес повече да не се появява в техен брой). От онзи момент изминават дълги десет години... за да дойде декември 2022 с надписа LOVE IS IN THE AIR.

На заглавната снимка Лопес позира в червена рокля на Valentino, зад обектива е Ани Лейбовиц, а самата снимка е почит към кадър от 1952 г. на певицата Ърта Кит, направен от един от най-влиятелните фотографи на 20-ти век, Гордън Паркс.

В интервю за изданието 53-годишната Дженифър коментира промените в личния си живот. Тя се омъжи за Бен Афлек тази година през август, когато двойката организира луксозна сватба в имението на актьора в Джорджия, а Джей Ло взе фамилното име на съпруга си.

„Хората все още ще ме наричат ​​Дженифър Лопес. Но официалното ми име е г-жа Афлек, защото вече сме едно. Ние сме съпруг и съпруга. Гордея се с това. Не мисля, че има проблем. Романтично е. Все още носи традиция и романтика и може би просто аз съм от жените, които го харесват“, обяснява смяната на фамилията си певицата.

В същото време Дженифър отбелязва, че противно на съвременните тенденции, тя не би искала съпругът й да вземе нейното фамилно име, тъй като „не е традиционно и не е романтично“.

Лопес признава, че първият й роман с Бен в началото на 2000-те е бил истински урок за нея - тогава тя все още е била твърде млада и наивна и не е имала представа колко жестока може да бъде пресата.

„Бяхме толкова млади и толкова влюбени по това време, всичко беше много безгрижно: без деца, без привързаности. Просто живеехме живота си, бяхме щастливи и живеехме в момента. Нямаше чувството, че трябва да се крием от някого или да внимаваме. Бяхме открити и се оказа, че това може да навреди. Имаше много неща, хората не искаха да сме заедно, хората смятаха, че не съм правилният човек за него", разказва Дженифър.

Наистина, в онзи период Лопес често е подложена на расистки подигравки: включително е брутално пародирана в анимационния сериал "Южен парк", а комикът Конан О'Брайън веднъж каза на публиката си, че чистачка от тв-студиото ще играе Лопес в скеч.

Бен и Дженифър възстановиха връзката си в началото на 2021 г., след като и двамата отново се оказаха необвързани: Лопес прекрати годежа си с Алекс Родригес, а Бен се раздели с Ана де Армас. Афлек пуска мейл на Лопес, след като журналистите го молят за коментара му за Дженифър, а той държи да я предупреди. След това следва сближаването

"Очевидно не се опитвахме да направим срещите си публични нарочно. Но никога не съм крила факта, че за мен това е истинска любов. Всички мои близки знаят, че той беше много, много специален човек в живота ми. Когато се събрахме отново, тези чувства все още бяха много истински", признава Лопес.

Бен Афлек също коментира пред Vogue срещата си с Лопес, като шеговито каза, че й е благодарен, че търпи пеенето му под душа. Но, говорейки сериозно, за него най-важното е, че през годините Лопес е останала такава, каквато я е обичал и преди 20 години.

„В сърцето на Дженифър има нещо вълшебно добро и пълно с любов от самото начало. Тя си остана същата, каквато беше преди две десетилетия. Може би тя усеща всички промени, през които е преминала, докато аз виждам някой, който е запазил това, което винаги е било там и не се е променило. За мен тя е едно сърце, пълно с безгранична любов. Тя е моята представа за това какъв човек искам да бъда", каза Афлек.

Дженифър говори и за кариерата си. Въпреки световната си популярност, тя смята, че все още е принудена да се бори за авторитет, а талантът й е подценен (например, певицата все още няма Грами). Въпреки че, както споделя мисис Афлек, днес вече я боли много по-малко от това.

„Винаги съм се чувствала аутсайдер в света на модата, в света на музиката, в света на киното. Струва ми се, че всички се познават, всички артисти си чатят помежду си, всички момичета излизат заедно, но аз не съм в тази група. Може би е просто несигурност. Не е защото съм асоциален човек или не искам да създавам приятелства. Винаги съм бил самотник, маршируващ в ритъма на собствения си барабан. Аз съм такава, затова просто ще се съсредоточа върху бизнеса си", казва певицата и актриса. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.