Следва

We love: Аня Тейлър-Джой за любимия мъж и в чувствена сесия с кон

„Нямам какво да крия, но беше много трудно“: изключителна Дженифър Анистън за Allure

Дженифър Анистън разголи душата и тялото си за списание Allure

 

Celebrities преди 10 месеца

За корицата на декемврийския брой на списанието 53-годишната актриса позира с мини сутиен от Chanel, а за редакционната сесия - модели на Gucci, Balmain, Aisling Camps и Calle Del Mar. Снимките са на Зоуи Гросман.

Анистън проговаря за пръв път за опитите да има бебе, неуспешното ин витро оплождане и спекулациите, че съпрузите й (Брад Пит и Джъстин Теру) са я напуснали, защото не е искала да ражда.  

„Опитвах се да забременея. Пътят към раждането на бебе се оказа предизвикателство за мен. Всички тези дълги години и години на спекулации... Беше много трудно. Минах през инвитро, пих китайски чайове... Бих дала всичко, някой да ми беше казал: „Замрази яйцеклетки. Направи си тази услуга“. Просто не се сетих за това. Е, ето ме днес. Корабът отплава“, споделя тъжно Анистън (вижте още: „Може би ще стана майка по чудо?“: Дженифър Анистън отново крайно честна).

Сякаш личната й болка не е малка, медиите непрекъснато спекулираха в наистина дългите години дотук, че Джен е завършен егоист, който се грижи само за кариерата си и затова не иска да има дете.

„И че причината съпругът ми да ме напусне, да се разделим или да прекратим брака е, че не исках да му родя дете. Това са абсолютни лъжи. Вече нямам какво да крия“, откровена е актрисата, а ние настръхваме. Медиите наистина понякога сме безпощадни, често без зла умисъл. И все пак...

Попитана дали би се омъжила отново, Анистън размишлява: 

"Никога не казвай никога, но не ме интересува на този етап. Бих искала да имам връзка, разбира се. Кой знае? Има моменти, когато искам да се свия на топка и да кажа: „Имам нужда от подкрепа“. Би било прекрасно да се прибера вкъщи и да потъна в нечии прегръдки, казвайки: „Имах тежък ден....“.

Синеоката холивудска красавица споделя също, че се чувства уверена в кожата си.

Днес се чувствам най-добре, дори по-добре, отколкото през 20-те, 30-те или средата на 40-те си години. Трябва да спрем да си говорим лоши неща. Един ден ще бъдеш на 65 и ще си мислиш колко страхотно си изглеждал на 53. Гордея се с бръчките и посивялата си коса."

„Бих казала, че в края на 30-те и 40-те години минах през много трудни неща. Но ако не ми се бяха случили, нямаше да съм това, което съм днес. Ето защо съм благодарна за всичко", казва Дженифър (четете още: Дженифър Анистън връчи награда Еми на бащата, който я изоставя).

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.