Следва

Есенна, пастелна, приятно скромна: Принцесата на Уелс

Челно: рапърът 50 Cent за Мадона: "позира като девственица на 64"

Рапърът 50 Cent (с истинско име Къртис Джеймс Джаксън III) отново разкритикува Мадона

Celebrities преди 1 година

Певицата направи скрийншот на свое видео в тикток, където танцува туърк на рап музика. Рапърът не хареса това: в своя Instagram той, видимо побеснял, написа, че Мадона използва „рап музиката за собственото си влияние“ и нарече това „жалко и обезпокоително“. Освен това той цитира един от най-популярните хитове на певицата Like a Virgin ("Като девственица") и я нарече "девица на 64". По-късно музикантът изтри поста.

Това не е първият конфликт между двамата - 50 Cent обича да осмива разголената Мадона, както самата тя обожава да се показва. През юни тази година Фифти сент публикува снимки на певицата в профила си и я сравни с извънземно. По-късно се извини и също изтри поста. Мадона отговори на критиките му и заяви, че рапърът й "завижда", защото се страхува, че самият той ще бъде скучен на нейната възраст.

@madonna

 

♬ L$d - Luclover

Изпъната, надлежно гримирана и перфектно "поправена", Мадона изглежда добре. Което не пречи не само на колегите й от индустрията, но и на най-обикновените фенове да се изумяват на маниера й да флиртува с публиката на своито чудесни 64. Под провокациите й в профила в  Instagram има много коментари от абонати, които намекват или пък заявяват в прав текст на звездата, че на нейната възраст определено трябва да бъде по-сдържана. От което на мадам Чиконе ни най-малко не й се разваля настроението. Напротив, освен ако не е изперкала, извинете ни за израза, забележките към поведението й, поискани или не, единствено я възбуждат (Мадона ни е Бритни - топлес в мрежата).  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 3 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.