Следва

Илон фалира Twitter

Дева Касел, 18, чудна в NYLON и с първа роля в киното

Нов моден удар за дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел 

Celebrities преди 1 година

Девойката се появи в моносесия на Dior за китайското списание Nylon - моделът позира изключително и само в дрехите на френската марка. Преди това Дева вече участва в друг  специален проект на Dior - този за The Glass Magazine.

Нежен ангел е това момиче - свежестта струи от кожата, косата, тялото. Надарена с  перфектни физически данни и солидния гръб на мама и тати, Дева навлиза в модата стремително и го прави от поне три години, едва пристъпила в тийнейджърската възраст. В този момент от развитието й вече забелязваме, че хубавото звездно дете вече се подготвя за нов етап в кариерата си - мис Касел възнамерява да стъпи на пътя на родителите си, а първият филм с участието й вече е оповестен - красавицата, 18-годишна в момента, ще играе млад модел на име Амелия във филма на италианската режисьорка Лаура Лукети "Красиво лято".


Топмоделите на 90-те и порасналите им дъщери - прилики и разлики


В интервю, още преди да стане известно, че Дева ще дебютира в киното, тя призна , че актьорството винаги я е привличало, въпреки че е наясно, че това е „трудна професия, която отнема много време за усъвършенстване и много сили“. Хубавицата отбелязва и че родителите й никога не са я притискали да продължи актьорската династия, давайки й възможност да се пробва в най-различни области, след което сама да определи каква и коя иска да бъде. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.