Следва

Сватбата на Тръмп: Тифани се омъжи за арабски милионер

Супер сладко: Никола Пелц и Бруклин Бекъм в търсене на приятел в кучешки приют

Безукорен лайфстайл пример 

 

Celebrities преди 1 година

Докато в отношенията на Бруклин Бекъм с родителите му определено наблюдаваме раздор, семейният му живот с Никола Пелц е като приказка - много влюбени, младоженците буквално не се отлепят един от друг. Дали в семейството се планира ново попълнение не можем да сме сигурни, поне ако говорим за предстоящо бебе Бекъм. Но ако става въпрос за домашен, в подкрепа на твърдението имаме факти - Никола и Бруклин за пореден път посетиха приюта за кучета в Санта Моника, докато се разхождаха из годишния панаир в града. Съгласете се с нас - за по-хубав пример за емпатия и загриженост за всички живи същества около нас, даден на всички от тези двама звездни красавци, едва ли можем да мечтаем. Пример и подсещане не само за техните колеги - другите привличащи световното внимание звездни двойки, но и за всичките им фенове.

Между другото двойката съвсем наскоро осинови първото си куче от приют. Пухкавото бяло същество е кръстено Lamb (в превод от английски „агънце“). „Тя е най-сладкият ангел! Толкова съм благодарна за тази любов. Моля, ако можете, имайте животни. Любовта, която носят в семейството ви, не прилича на нищо друго“, написа Никола в социалните мрежи след благородния акт. Всъщност звездите вече имат няколко кучета, като колекцията от домашни любимци непрекъснато се актуализира.

Извънредно симпатични в това си начинание, Бруклин и Никола носят сходни тоалети, чудесна манифестация на очевидната им емоционална близост. И двамата са в сини дънки, черни суичъри, идентични почти очила, така модерните груби ботуши - добър пример за кореспондиращо обличане.

Въпреки факта, че се случи помирение между младите Бекъм-Пелц и Виктория и Дейвид в Париж, близки до семейството хора твърдят, че във фамилията цари истинска драма. Ново интервю с Никола Пелц е ярко потвърждение за това. Дъщерята на американски магнат коментира конфликта с Виктория Бекъм на страниците на The Times. Този път Никола по пасивно-агресивен начин (както го наричат ​​британските таблоиди) даде да се разбере, че семейство Бекъм категорично крие скелети в килера. Вижте подробностите тук. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.