Следва

Кандидатът за президент 2024 Доналд Тръмп: "Завръщането на Америка започва сега"

От Ким, та на Емрата: ултрамачо Пийт Дейвидсън във вихъра си

Твърденията са, че връзката е от поне няколко месеца, т.е. някак си съвпада с раздялата на хубавеца с бившата мисис Кание Уест 

Celebrities преди 1 година

Емили Ратайковски се среща с Пийт Дейвидсън, съобщи Us Weekly, позовавайки се на близки до двойката. 

„Пийт и Емили общуват от няколко месеца“, твърди източникът, отбелязвайки, че връзката им е „на много ранен етап“, но „те наистина се харесват“.

Запознават се чрез общи приятели. После става ясно, че комикът „разсмива Емили до сълзи“ и „много цени ума й“.

Преди това слухове за романса им се появиха и в социалните мрежи.

Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Биър-МакКлард миналото лято. Причината за това, според слуховете, бяха постоянните изневери на съпруга, което Ратайковски индиректно потвърди. Двамата имат общ син Силвестър. Наскоро в интервю Емили заяви, че вече има връзка, но не назова името на новия любим. 

Наскоро Пийт Дейвидсън пък се раздели с Ким Кардашян, с която излизаше след развода й с Кание Уест. Двойката неведнъж попадаше в центъра на вниманието, включително и заради заплахите на Кание срещу Дейвидсън. Причината за раздялата на Ким и Пит според слуховете е, че комикът много е искал да се ожени за тв-звездата и крупна бизнесдама, но Ким не е била готова на подобна стъпка. 

Иначе, че Пийт е палаво горещо момче, няма никакъв спор. Без да искаме да сме лоши, вече с нетърпение очакваме коя ще е следващата хубавица в редичката на мистър Дейвидсън, като, признаваме, напълно разбираме момичетата, които, макар и знаейки с какъв мащаб действа Пийт, няма никакъв проблем. Припомняме защо: Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.