Следва

We Love: 75+ го правят най-добре

Универсални, но готини: как изглеждат най-модерните шапки на Зима 2022

Шапките са сложна материя. Но са незаменими в студа, следователно е важно да се ориентираме в голямото предлагане какво си струва да имаме от този аксесоар в шкафа, по възможност не просто практично, но и с качествата издръжливост и красота 

All fashion преди 1 година

За този сезон дизайнерите показаха много голям избор от шапки - такива с обърнати "маншети", с плитки в перуански стил, фино и едро плетени, оцветени супер ярко или с абсолютно новаторски кройки и детайли. Следва нашата селекция от колекциите Есен/Зима 2022/2023, в който влизат най-модерните шапки, от които не изпитваме страх, че ще изглеждаме като камбани или полилеи, напротив - иска ни се да украсим хубавите си глави с по една минималистична от Dolce & Gabbana и поне една закачлива по детски от Marrisa Wilson (четете още: С качулка, с колан, тънки като лист и още: как изглеждат най-модерните пухенки на Есен 2022).

Най-добрата топла шапка за този сезон определено е универсалната или, спокойно можем да кажем, буквалната. Задължителният аксесоар за глава първоначално е свързан с имиджа на роботите, впоследствие става ежедневие за учениците и студентите, за да придобие днес напълно ново значение - на изключително модна вещ. Този тип шапка е универсален аксесоар, който може да се носи както в делови стил, така и със спортни ансамбли. В колекцията на Dolce & Gabbana откриваме голям черен модел с малко лого на марката (горе), в Molly Goddard - рошава шапка с лурексов конец, а в Etro - трицветна лента за глава с едра плетка.


Molly Goddard


Dsquared2


Dsquared2

За втори сезон на модните подиуми се появява новият модерен аксесоар - шапка с "плитки" в перуански стил. Много марки показаха свои версии на подобна шапка: Dsquared2 - многоцветен аксесоар с дълги капаци отстрани, които топлят, а Gucci, в сътрудничество с Adidas, представиха плетена, силно прилепнала спортна шапка. Освен това на модните подиуми видяхме ултраголеми шапки от Palm Angels с ярки щампи, както и топла шапка-шал на Daniela Gregis. 


Gucci


Marisa Wilson


Etro


Mohapatra


Daniela Gregis


Palm Angels

More All fashion