Следва

Зелен ринг София ще свърже 30 софийски квартала и над 250 000 души в линеен парк

Страхотно интервю на Роналдо - за загубата на бебето и ужаса да не знаеш какво да правиш

Кристиано Роналдо говори за първи път за загубата на новородения си син, за справянето с мъката, за реакциите на децата... 

Celebrities преди 1 година

Роналдо и приятелката му Джорджина очакваха близнаци, но загубиха едно от новородените бебета по време на раждането. Дъщеря им, която е наречена Бела Есмералда, оцеля.

В интервю за Пиърс Морган 37-годишният спортист призна, че това е най-трудният момент в живота му.

„Това беше може би най-лошият момент, през който съм минавал в живота си. С Джорджина ни беше много трудно, защото не разбирахме защо ни се случи това. Честно казано, беше ужасно трудно. Както знаете, футболът продължава, имах много мачове. И преминаването през това беше най-трудният момент за мен и семейството ми, особено за Джио (Джорджина)", казва той. 

Кристиано сподели колко е трудно да скърбиш за загубата на син, докато в същото време се радваш на раждането и живота на дъщеря.

„Понякога се опитвам да обясня на приятели и семейство, че е трудно да си щастлив и тъжен едновременно. Трудно е за обяснение. Не знаеш да плачеш ли или да се смееш. Не знаеш как да реагираш и какво да правиш“, добавя големият спортист. 

Роналдо разкри, че покойното бебе се е казвало Ейнджъл и разказа за моментите, в които е трябвало да разкажат на другите деца какво се е случило с малкото им братче.

„Когато Джио се прибра у дома, децата започнаха да питат къде е другото бебе, къде е другото бебе. Седмица по-късно казах: „Нека бъдем честни с децата, нека им кажем, че Ейнджъл, както го нарекохме, отиде в Рая“, признава Роналдо.

„Децата разбират, имахме няколко дискусии на масата и те разказваха: „Тате, направих това за Ейнджъл", сочейки към небето. Което ми харесва, защото е част от живота ни. Няма да лъжа децата си, винаги казвам истината, което е труден процес“, разтърсващо откровен е Роналдо. 

В един момент от разговора Роналдо се разплаква - водещата показа видео с покойния му баща.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.