Следва

de Gosling или ожениха ли се най-сетне Ева Мендес и Райън Гослинг

Hey, Mate! I want you...

DEAL OF THE DAY! 

All About Life преди 1 година

След като се убедихме (най-лесното нещо на света) защо е прекрасен в оранжевостта си, четете още: Аристократ в цвят: новият Huawei Mate 50 Pro, насочваме мокър поглед към търговците, партниращи си с Huawei, защото е абсолютен егоизъм да не го подарим някому и да го пазим само за себе си...

Mate 50 Pro ни чака търпеливо на щандовете в Technopolis, A1, Yettel, Vivacom, Зора, Plesio, laptop.bg, ardes.bg и ozone.bg... Усещането да го имаш е по-сладко от тиква с мед и орехи, визираме Leather Orange, но за любимия може би ще вземем Black, а за bestie - Silver.

Припомняме само част от причинте да е най-добрият предколеден, коледен и следколеден подарък за нас и за близките:

*красив дизайн;

*мощно Kunlun стъкло, което предпазва екрана от нараняване;

*грамадни фотографски перспективи;

*водоустойчив на 6 метра дълбочина;

*извит 120 Hz5 дисплей и индивидуално калибрирани цветове;

*персонализация на всичко в телефона;

*скоростно зареждане;

*бърз, стабилен, удобен, красив.

Списъкът ни започва и приключва с една и съща дума, което е неслучайна случайност, но с нас са съгласни някои много добри фотографи, освен съседите и приятелите, които го забелязаха в ръцете ни, а удивителното е, че Той спечели най-високия в историята рейтинг за смартфон камера на DXOMARK - наистина снима "един път"... Споменахме вече откъде си го взимаме, нали? Повярвайте ни, all you want for Christmas is... Mate 50 Pro!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.