Следва

We Love: Зоуи Кравиц на корица и с разказ защо е влюбена в Чанинг Тейтъм

И Vogue разказа историята с намерената сестра на Наталия Водянова

Семейна идилия 

Celebrities преди 1 година

Преди няколко дни стана известно, че руският супермодел отпреди десетилетие Наталия Водянова е намерила отдавна издирваната си сестра, дадена като бебе на приемни родители от Северна Каролина поради трудното семейно положение в родната й фамилия. Днес момичето се казва Джена Бърнс и е на 22 години. Руският модел разказа своята история за декемврийския брой на американския Vogue. Информацията изтече в мрежата веднага щом печатният брой влезе в продажба, а сега пълната версия на статията е публикувана на уебсайта на списанието (вижте още: Красавицата и мосю Арно: редки кадри на Наталия Водянова и съпруг).

Наталия Водянова с майка си Лариса и сестрите Джена (вляво) и Кристина (вдясно) / Снимка от семейния архив

В материала, в допълнение към вече известните снимки на Наталия и сестра й Джена, направени от Ани Лейбовиц, има и снимка от личния архив на Водянова. Кадърът е заснет по време на първата семейна среща в Париж, където живее Наталия, през 2021 г. На него присъстват и сестрата на Водянова Кристина и майка им Лариса Кусакина.

Кристина от своя страна изиграва важна роля за събирането. Факт е, че Наталия, след като се регистрира в сайт за намиране на роднини чрез ДНК, в някакъв момент спира да проверява известията и пропуска писмо от Джена през 2019 г. Сестрата Кристина, която на свой ред също се е регистрира в сайта, през 2021 г. открива профила на Джена сред вероятни роднини.

На първата им среща Наталия и Кристина стават преводачки на Джена и Лариса. Майката на модела не говори английски, Джена съответно не знае руски, въпреки че вече е започнала да учи езика. В интервюто Наталия разказва, че от първия миг на първата среща всички веднага са се почувствали като семейство, а за майка й срещата с изгубената й дъщеря е вдъхновяващо събитие след поредица от лични трагедии - през 2021 г. почиват съпруга и майка й. 


Наталия Водянова със сестра си Джена и журналиста Хамиш Боулс по време на интервю / Vogue

Сега Наталия отива в Северна Каролина, за да се срещне с осиновителите на Джена.

В същото време каналите на Telegram обсъждат слух, че Джена може да не е сестра, а дъщеря на Наталия, която не може да я гледа, за да не рискува кариерата си - всички подробности са тук.

Самата Водянова се появи вчера за първи път публично след новината за намерената й сестра. Тя отлетя за Испания, за да посети изложба, посветена на модния фотограф Стивън Мейзъл.


Джена Бърнс и Наталия Водянова/Снимка: Ани Лейбовиц

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.