Следва

Кой е Юпитер? Всичко за планетата на ЩАСТИЕТО, нейните теми и влияния

We Love: Зоуи Кравиц на корица и с разказ защо е влюбена в Чанинг Тейтъм

Категорично не се сещаме за друг поглед, в който да има толкова много секс 

Celebrities преди 1 година

Зоуи, която на 1 декември ще навърши 34, е корица на GQ, като дава и обширно интервю за изданието. 33-годишната актриса признава, че е много влюбена в гаджето си - 42-годишният Чанинг Тейтъм, който е изключително загрижен за нея, дори когато просто й налива чай. Неговата подкрепа й помага да се справи със стресовите периоди в работата. „Той е моят защитник, което е красиво и много сладко, казва тя. - Мисля, че ако правите подобни неща един за друг, това е добър тест за връзката ви."

Зоуи Кравиц разкрива как се е влюбила в Тейтъм „Той е прекрасен човек. Кара ме да се смея и двамата много обичаме изкуството и говорим за изкуство, обичаме да изследваме защо правим това, което правим“, разказва мисиси Кравиц. Актрисата добавя, че двамата обожават да гледат филми заедно, след което да ги обсъждат.

Актрисата е твърда в убеждението си, че искат и трябва да запазят поверителността на връзката си и да не споделят подробности от личния си живот с обществеността. „Искате да бъде свещено и лично възможно най-дълго, казва тя. - За да не се налага да мислите какво мисли светът за всичко това."

В интервюто актрисата, която играе ролята на Жената котка в новия филм за Батман, също споменава, че публично възприетият й образ често не отговаря на това, което е в действителност. "Колкото повече остарявам, толкова повече разбирам, че човекът, за когото всички говорят, не съм аз. Това е идея, която съществува отделно от мен", добавя тя (четете още: Интервю: Зоуи Кравиц, новата Жена-котка, за късата и дългата коса, за щастието, за наивността като метод да си вечно млад).

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм започнаха да се срещат миналата есен. Те се сближиха по време на работата по филма Pussy Island, който стана режисьорски дебют на Зоуи Кравиц, която написа и сценария за него. Чанинг Тейтъм играе главната мъжка роля в този филм. Оттогава двойката често попада в обективите на папараците, за сефте - през август миналата година, когато бяха засечени ръка за ръка на разходка в Ню Йорк.

В началото на миналата година Зоуи Кравиц се разведе с Карл Глусман след година и половина брак и пет години връзка. Чанинг Тейтъм пък се раздели с Джеси Джей през 2020 г. след две години връзка, а преди това живееше 12 години с Джена Дюън (от които 9 години в брак), от която имат дъщеря Евърли. 

More from View Sofia

Алтернатива на лекарството – как да излекуваме грипа, без да ходим в аптеката

Health преди 1 година

След двугодишна пауза, първите месеци на годината отново са времето, което се превърна официално в сезона на грипа. И без значение дали вече сме го срещнали или стратегически се опитваме да избегнем, е добре да знаем, че не винаги лекарствата са решение, особено когато говорим за вирус. Много хора обаче не правят разлика между настинка и грип и са склонни да започнат с лекарствата при лека болка в гърлото или малко хрема.

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

All About Life преди 3 години

София, България, 18 януари 2021., България е една от първите държави в Европа, в които дизайнът на AppGallery, собственият магазин за приложения на компанията, предлага изцяло нов начин на откриване и ползване на хиляди приложения и игри

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.