Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.11 - 27.11

Flip, sweet Flip, Samsung Galaxy Z Flip4

Веднъж принцеса, завинаги принцеса...

All About Life преди 1 година

Искаме да ви споделим една истинска история. Тя се развива преди повече от десетилетие, 2010 година, по Коледа. Един от редакторите, на която се случва това малко чудо, тогава е на 9. "Със сестра ми се събудихме, изтичахме до малката украсена елха, където ни чакаха две малки кутии. Бели. Получихме най-новите, най-първите Samsung Galaxy S, бели, с чудни сребристи детайли. Обожавах този телефон. Все още си го пазя", ни разказва тя. Междувременно до нея е новият Samsung Galaxy Z Flip4 със своите симетрични ръбове, матово стъкло и блестящи метални рамки, към който погледите ни се плъзгат постоянно. "Оттогава не съм имала телефон, който не е Samsung..."

Galaxy Z Flip4 е много удобно и красиво бижу, заключаваме дори само като слушатели/наблюдатели. Побира се в най-малките чанти и джобове, цветът му е нежно прашнорозов (или розово златно, както го определят от Samsung) несравним с нищо друго, снима върховно, връща ни носталгичо още във времето на телефоните "с капаче" - но е ултрамодерен. "Вие не знаете колко ми е леко в ежедневието с него... постига жестоко удобна хармония с приложенията, които използвам най-често - Google Maps (сателитен и Street View), Google Lens, Google Meet, YouTube. Samsung си партнира с Google и има супер синхрон между дизайна (сгъваемия екран), функционалностите и това, което правя."

Дизайнът на Samsung Galaxy Z Flip4 е елегантен, пастелната палитра - лилаво, графит, розово златно или небесносиньо - нашепва уют и нежност, а колегата го е стилизирала идеално (отвътре и отвън) с женствени и минималистични Galaxy Themes, четим шрифт, специални икони и други дизайн елементи.

Откакто го има, не сме я виждали нито веднъж да го зарежда. "Как никога не ти пада батерията?" завиждаме леко. "Зареждам го сутрин, докато се гримирам и пия кафе, и издържа цял ден," отговаря тя без преструвка. "Значи си изключваш мобилните данни и пестиш" - "О, изобщо". И знаем, че ни казва истината. Тя постоянно снима, гледа видеа, работи на самия телефон (и все по-малко на лаптоп), пише си с един, двама, трима... "Един за друг сте с този телефон..."

Някои от последните си editorial сесиии направихме с него (няма да ви казваме кои, а и вие няма да разпознаете, защото Galaxy Z Flip4 снима неразличимо от превъзходен фотоапарат). Най-добрата дума за фотографските изживявания с този телефон е - "гъвкаво“! Благодарение на FlexCam позиционираме телефона под всевъзможни ъгли, снимаме групови кадри, селфита и видеоклипове с различни гледни точки и впечатляващо реалистични детайли - дори директно в приложенията на любимите социални мрежи. Само си ни представете на улиците из София, когато решим например да щракем някого за Sofia Street Style: тя изважда Galaxy Z Flip4, сгъва го, поставя го на коляно, забележете, а останалите стоим отстрани и си мислим "Искам и аз този телефон..." FlexCam режимът работи с всички приложения, които ползваме - Instagram, WhatsApp, Facebook, YouTube и още, и още.



"А какъв е този Quick Shot?" питаме с нетърпящ отлагане, изпиващ джаджата й поглед; "Възможност да заснемаш висококачествени кадри директно през външния екран, с основната, задна камера." "И видео ли...?" "Разбира се, и видео!"

Външният екран е 1,9-инчов, което очевидно улеснява погледа и пръстите, а през него човек може да вдигне, да отговори, да подреди приложенията, които използва най-често, когато е много заета, тя, свидетели сме, дори не го отваря...

Всекиму е ясно, че до дни броят на Samsung Galaxy Z Flip4 в редакцията ни ще се увеличи пропорционало на броя на екипа. Фотографът ни няма търпение да се облагодетелства от възможностите, които дават камерите; бюти редакторът ще се наложи да удържаме да не наднича постоянно в отражението си на стъклото, астролога ще засипем със задачи, защото екранът на този телефон е цял vision board, идеален за работа. Стилистът 100% ще се вдъхнови за поне 3 революционни фотосесии до Коледа.

Когато пътуваме, той ще е нашата карта, защото Google Maps е съвсем различно преживяване със Galaxy Z Flip4, когато купонясваме, той ще е нашият DJ, защото с него имаме специално актуално предложение на Samsung, с което получаваш безплатен достъп до YouTube Premium за 4 месеца - и имаме много повече предимства: видеа и музика без реклама, ексклузивен достъп до съдържанието в канала YouTube Originals, възможност за теглене на видеа и офлайн достъп до тях, гледане на видео във фонов режим, заключване на екрана, достъп до YouTube Music Premium... Когато сме леко объркани, дружно ще се обърнем към Google Lens, който винаги помага, както и Google Calendar, особено в лудницата на предпразничния сезон. А оперативките вече са в Google Meet!

Успяхме ли да те вдъхновим? Позирай със своя Galaxy Z Flip4 и участвай в конкурса с общ награден фонд 30 000 лв. Не се притеснявай, ако не притежаваш телефона - можеш да посетиш някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимаш с него. Повече информация ТУК.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.