Следва

Сватба в Белия дом: Наоми и Пийт

Лионел Меси и Кристиано Роналдо за Louis Vuitton: монтажът, взривил света

Португалският нападател на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и аржентинският нападател на Пари Сен Жермен Лионел Меси участват в най-новата рекламна кампания на Louis Vuitton

 

Celebrities преди 1 година

Модната къща публикува в социалните мрежи снимка под авторството на известната фотографка Ани Лейбовиц, която определено ще влезе в историята. Кадърът, великолепен, показва дългогодишните футболни съперници на партия шах, организирана върху импровизирана маса от куфари на луксозната френска марка. „Победата е състояние на ума“, гласи надписът.

Освен очевидните достойнства на посланието - двама великолепни мъже, световни величини в спорта, един срещу друг на педя и половина разстояние, но не като врагове, а като спокойни и смислени съперници. Двамата са облечени, стилизирани и заснети по най-майсторския възможен начин, но другото супер интересно в цялата работа е, че двете футболни звезди всъщност са заснети отделно, а крайният резултат е получен чрез монтаж.

Рекламната кампания е посветена на предстоящото участие на спортистите в Световното първенство, където те ще играят за националните си отбори - съответно на Аржентина и Португалия (вижте още: Ваканцията на известните: Лионел Меси и Антонела, много фит, на яхта).

Както веднага стана ясно от стотиците хиляди споделяния на кадъра, "Всичко гениално е просто!" На профила на Меси тази публикация събра 8 милиона харесвания в първия час след публикуването! Невероятни и напълно заслужени числа - и двамата на снимката са много големи, много голяма е и LV. Внимание привлече и самата шахматна игра, която в началото се стори „странна“ на много ценители на играта.

„Това е препратка към играта между Магнус Карлсен и Хикару Накамура през 2018 г. Фигурите не са поставени на случаен принцип, както може да се предположи в началото. Между другото, тази конкретна игра завърши наравно“, коментира наблюдателен фен в телеграм. 

По-рано в интервю за Sky Sports Роналдо призна, че се отнася с голямо уважение към Меси и го смята за "невероятен" играч. Въпреки съперничеството на терена, в живота между най-известните нападатели в света има добри отношения, въпреки че не могат да се нарекат приятели.

Напоследък особено нашумя името на Кристиано Роналдо. Наскоро той даде противоречиво интервю пред журналиста Пиърс Морган, в което го видяхме и чухме искрен, чувствителен и абсолютно открит, докато споделя мъката от загубата на сина си, но също бе и силно критичен към мениджмънта на клуба, в който играе - Манчестър Юнайтед. Футболният клуб в отговор реши да прекрати договора с Кристиано, без да му плати неустойка от 18 милиона евро. Какво ще се случи нататък, предстои да разберем в хода на Световното първенство в Катар, което стартира вчера и ще продължи до 18 декември, когато ще е спорът за титлата, или веднага след това.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.