Следва

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Валентина Иванова, Campaign Manager

Сватба в Белия дом: Наоми и Пийт

Внучката на президента на САЩ Джо Байдън, 28-годишната Наоми, се омъжи за 25-годишния Питър Нийл през уикенда

 

Celebrities преди 1 година

Сватбата се състоя в Белия дом. Булката мина по пътеката в рокля на Ralph Lauren от дантела Chantilly, точно както направи и Дженифър лопес през лятото, и на фона на песента Bitter Sweet Symphony на британската група The Verve. Щастливата младоженка бе придружена от родителите си Хънтър Байдън и Катлийн Булет. Влюбените размениха клетви за вярност на Южната поляна, заобиколени от около 250 гости.

Събитието, според запознати, е било достатъчно скъпо. Според CNN организацията е възложена на специализирана за сватбени събития компания, чиито цени започват от 300 000 долара.

Наоми е най-голямата внучка на настоящия президент на САЩ. Тя е кръстена на покойната си леля, дъщеря на Байдън от първия му брак, която загива в автомобилна катастрофа през 1972 г. (четете още: Големите любовни истории: Джил и Джо Байдън). Хубавицата е завършила юридическа специалност в Пенсилвания. Именно там тя се запознава с Питър, който сега работи в Правния център за вътрешна сигурност на Джорджтаунския университет.

Това е деветнайстата поред сватба, която се провежда в границите на президентската резиденция. Последният път бе, когато личният фотограф на Барак Обама Пийт Соуза и любимата му Пати Лиз се ожениха в Белия дом през 2013 г.

Отбелязваме, че милото тържество се състоя в самото навечерие на рождения ден на американския лидер, който на 20 ноември навърши 80 години. Джо е първият президент в историята на САЩ, който влиза в деветото си десетилетие. Някои интернет потребители са убедени, че сватбата на Наоми е съвпаднала с годишнината на Джо Байдън по една причина - стремеж да се отклони вниманието от възрастта на действащия президент. 

Наскоро семейството на друг американски политик отпразнува пищна сватба. Най-малката дъщеря на бившия президент и настоящ кандидат президент на САЩ Доналд Тръмп Тифани (която е съученичка на Наоми) се омъжи за ливанско-американския бизнесмен Майкъл Булос - припомняме подробностите тук.  

More Celebrities