Двойно еспресо, лате, американо: кафе предпочитанията на Кардашян, Пери, Холмс, Мадона и другите

Двойно еспресо, лате, американо: кафе предпочитанията на Кардашян, Пери, Холмс, Мадона и другите

Няма вариант сутринта ни да почне без кафе. Между 9 и 10 в Редакцията пристигат всички колеги, един по един, и всеки си носи кафето. Неговото си, запазената му марка. За един е американо с мляко. За друг - капучино с бадемово мляко. Третият - двойно еспресо. В резултат - честен спор, кое е по-доброто? За да не се разправяме, решихме да сравним часовниците си с кафетата на звездите, нека те "решат" вместо нас кое кафе сутрин и защо >>> 

За повечето от нас (и особено тези, които живеят активно с луди графици) кафето отдавна е вид „гориво“. Започваме деня със силно, ободряващо еспресо, а малцина са тези, които могат да устоят на изкушението да се освежат с капучино след вечеря. Звездните дами и господа не правят изключение, а за някои определен вид кафе служи за житейско кредо. И така, какво кафе избират знаменитостите?


Джиджи Хадид


Есента пием само Pumpkin Spice Лате и Pumpkin Cold Brew!


Моделът Джиджи Хадид не може без ментово лате. Когато по някое време ментовото лате изчезна от близките й кафенета, Джиджи силно се възмути и сподели раздразнението си в социалните мрежи.


Джиджи Хадид и Зейн Малик

Актрисата Никол Кидман обича капучино. Вярно, тя моли бариста да й направи порция с максимум пяна и минимум течност. Актрисата Хейдън Панетиер пък често може да бъде видяна с едра порция масала чай без ванилия.


Хейдън Панетиер

Тейлър Суифт е голям фен на карамеленото лате. По време на световни турнета менюто на красавицата задължително включва голяма порция карамелено лате с лед и два подсладителя плюс голяма чаша американо с лед.

Кейти Холмс също е в редиците на любителите на лате. Бившата съпруга на Том Круз обикновено поръчва голяма порция от напитката със соево мляко.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.