Следва

Trend Report: „Plazacore", ако си "богата кучка на хотел"

We Love: Никол Кидман, Изабел Юпер и другите в Garde-Robe на BALENCIAGA

Великолепната кампания Garde-Robe на Balenciaga за пролетта на 2023 г.е заснета от Джошуа Брайт

All fashion преди 1 година

Добрата реклама те кара да искаш. Да искаш например луксозен офис, постлан със скъп мокет; върху него - изящните ти крака, обути в скъпи и много удобни обувки на висок ток, потъващ във фината вълна; въртящ се стол, върху който царствената ти осанка може да насочи енергията си към всеки ъгъл в помещението и всеки посетител, оказал се на мястото... 



Луксозната френска модна къща Balenciaga, очевидно шампион в по-горе описаната маркетингова дейност, представи преди час изумителната си нова рекламна кампания. Казва се Garde-Robe и показва колекцията на бранда за Пролет 2023 г. В снимките участват Никол Кидман, Изабел Юпер, Бела Хадид, Хан Со-хи и Хадим Сок. Зад обектива е Джошуа Брайт.

„Garde Robe е съставен от основни елементи за гардероба с подчертани рамене и остри детайли, и разработени от най-луксозни материали: вълна, коприна, габардин, занаятчийски деним. Костюмите, отделните части и връхните дрехи са малко на брой и предефинирани, без никаква марка, освен смели силуети и прецизно шиене с минималистични конструктивни техники“, се казва в прессъобщението на Balenciaga. 

Ние намираме кампанията за своеобразен връх в бизнеса, ако, разбира се, не броим кампанията на Louis Vuitton с братята по оръжие Лео Меси и Кристиано Роналдо. Но искаме, много искаме, едно такова офисче, като на кадрите, едни такива току що направени букли, като на кадрите, една такава вечна мода, като на кадрите. Великолепно!  

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.