Следва

Обичта на известните: Новак Джокович, Йелена и децата след победата на финала на ATP

„Татко винаги се прибира у дома“: сияеща Блейк Лайвли с реч за любимия Райън Рейнолдс

Това ако не е любов, не знаем кое е 

Celebrities преди 1 година

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс скоро ще посрещнат четвъртото си дете. 35-годишната актриса се показа в пълния си блясък на бъдеща мама на наградите на Американската кинотека в Лос Анджелис, където съпругът й получи специална награда. 

Звездата от „Клюкарката“ изнесе реч в чест на своя любим, в която изтъкна всичките му качества и каза, че тя и дъщерите им вече са негов дом.

„Аз съм неговият дом и нашите момичета са неговият дом. Независимо дали е на другия край на света или е на среща отсреща, той автоматично се връща у дома. Ако се прибере от снимачната площадка без костюма си, ще бъдем много притеснени. Покрит с кал, с фалшива кръв, с истинска кръв, белези от протези, костюм на супергерой, обувки за танци или клоунски грим... Татко винаги се прибира вкъщи“, каза Блейк.

Блейк и Райън имат три дъщери: 7-годишната Джеймс, 6-годишната Инес и 3-годишната Бети. Все още не е разкрит полът на нероденото им бебе, ние обаче залагаме на момче. Надолу още кадри от една невъзможна за скриване обич, на която, освен да се радваш от сърце, няма какво да добавиш. 

За протокола, творението, носено от Блейк, идва от ателието на Ралф Лорън и стои перфектно на прекрасното й тяло, очакващо нов живот. 

На събитието Райън позира и с майка си Тами, откровено горда от своето хубаво момче, татко за пример.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.