Следва

Черен заек: какво означава символът на 2023

Анджелина Джоли след снимките с новата любима на Брад - хубава и малко тъжна

Анджелина Джоли вечеря във веганския ресторант Crossroads в Лос Анджелис в неделя 

Celebrities преди 1 година

Красива, може би малко тъжна, облечена в много приятно сиво-бежово палто и широки панталони в подобна гама, Анджелина Джоли беше забелязана пред веганския ресторант Crossroads в Лос Анджелис в неделя вечерта. 

Това е първата публична поява на актрисата, откакто папараците успяха да заснемат бившия й съпруг Брад Пит с предполагаемата му нова приятелка, 29-годишната Инес де Рамон. Двойката беше забелязана на концерт в Лос Анджелис миналата седмица.

Джоли все още решава конфликтите си с Пит в съда. Актьорите не са уредили проблемите с попечителството над децата, тече и друго съдебно дело, свързано с продажбата на дела на Джоли в бившата семейна винарна Château Miraval - припомняме, че Пит оспори сделката. През октомври тази година пресата публикува и писмо от Джоли, което тя пише на Пит през 2021 г., в което разкрива, че е емоционално силно свързана с френското имение с винарна, но не иска повече да се занимава с производството на алкохол, който е разрушил семейството й. По-рано Джоли твърдеше , че пристрастеността на Брад към алкохола е довела до семейна кавга на борда на частен самолет, след което идва разводът. Актрисата обвини Пит и в домашно насилие. Цялата тази абсурдна сага на едно иначе супер привлекателно звездно семейство, вече бивше, е едно, другото - чисто емоционалното преживяване при появата на нов човек в живота на този, когото си обичал, е друго. Анджелина ни е много симпатична, Брад - също. Ще видим как ще се развият нещата, но едно е сигурно, път назад един към друг не се очертава.    

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.