Марго Роби - свободна от „проклятието“ на Chanel

Марго Роби - свободна от „проклятието“ на Chanel

Социалните мрежи бясно обсъждат най-новите изяви на най-красивата жена и най-скъпоплатена актриса в света Марго Роби. На последните събития, включително наградите на Governors, Марго се появи само и единствено в тоалети на Bottega Veneta, от което мнозина заключиха, че ексклузивният договор на актрисата с Chanel е приключил

И въпреки че все още няма официално потвърждение на тази информация, потребителите на мрежата се шегуват упорито с освобождаването на Роби от необходимостта да носи френски маркови дрехи и нейната нескрита радост от това (вижте още: Bottega Veneta Fall 2022, READY-TO-WEAR).

Много мемета по темата се появиха в Twitter. Потребителите сравниха стари и нови снимки на актрисата на червения килим и отбелязаха, че сега тя просто грее от щастие. Потребител дори сравни новите снимки на усмихната Марго с известните снимки на Никол Кидман, направени след като тя подаде молба за развод с Том Круз.

Потребителите на Twitter също забелязаха, че тези мемета, публикувани в популярния публичен Instagram @diet.prada, бяха харесани и от стилистката на Марго Кийт Йънг.

Марго Роби стана посланик на Chanel през 2018 г. Не е ясно дали австралийската актриса ще се присъедини към италианската къща Bottega Veneta, оглавявана в момента от Матю Блази като нов официален звезден представител на марката или това е временно сътрудничество. Каквото и да се окаже, от Шанел на Ботега не е крайно лоша стъпка, да не кажем обратното.  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.