Следва

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо хванати на среща в Ню Йорк

Новата Кралица на сърцата: Катрин Уелска в бяло и с любимата тиара на принцеса Даяна

Снощи в Бъкингамския дворец се проведе тържествен прием в чест на южноафриканския президент Сирил Рамафоса. Това е първото посещение на държавен глава във Великобритания, откакто крал Чарлз III зае трона

 

Celebrities преди 1 година

На гала вечерята принцеса Катрин на Уелс се яви в съвършения, поне по нашите представи, вид, съобразен с всичко - със собствената й личност, с повода, позицията на кралската снаха в обществото, присъстващите гости, важността на символиката и пр. 40-годишната съпруга на принц Уилям изглежда великолепно в бялата си, идеално скроена и ушита рокля, декорирана с матово сребриста бродерия, която не може да се пренебрегне, толкова перфектно стои на раменете, окончаващи ръкави с нетрадиционна ширина и дължина и решени стилистично така, че да внушават усещането, че се носи пелерина. На главата си Катрин бе предпочела да сложи любимата тиара на покойната принцеса Даяна. Защо ли си мислим, че умната Кейт работи, и съзнателно, и несъзнателно, да бъде обявена за новата Кралица на сърцата, както бе наричана често приживе свекърва й Даяна. Красавицата се справя удивително добре, на ръба на съвършенството е, в което ни убеждава поредната порция чудесни снимки от Бъкингам. 

След кратко колебание чие творение е божествената дреха на принцесата, установихме безпогрешно, че става дума за част от булчинската колекция на дизайнерката Джени Пакъм (Jenny Packham). Към великолепната наистина, женствена и светла дреха, кореспондираща на енергията на Катрин по перфектен начин, са добавени малко царствени перли - на ушите и китката, някои кралски атрибути, задължителни за прием от такова естество, малък клъч в перлено бяло, хубав кок, отличен грим. Наслаждаваме се на кадрите, Катрин е повече от прекрасна тук.  

 

More Celebrities