Следва

Страхотното Новолуние в Стрелец днес, общо и знак по знак

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо хванати на среща в Ню Йорк

Дали вече има любов или още няма, не можем да твърдим със сигурност, но че има флирт, се обзалагаме 

Celebrities преди 1 година

Въпреки че самите звезди не коментират връзката си, холивудските клюкари твърдят, че моделът и актьорът определено се срещат. За доказателство би могла да послужи новата поява на двойката на обществено място. Лео и Джиджи вечеряха заедно в ресторант Cipriani в Ню Йорк в неделя вечерта. Те излязоха от заведението поотделно, сякаш искаха да се скрият от папараците. На излизане звездите бяха придружени от бодигардовете си, като Джиджи се опита да скрие лицето си от камерите със сива жилетка на собствената марка Guest In Residence, преметната върху раменете й, а Лео прибягна до любимия си метод за маскировка - нахлузи по-дълбоко бейзболната шапка и сложи маска.


Тя е на 27! Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са новата звездна двойка!


Слуховете за срещите на знатния ерген с Джиджи се появиха през септември, когато близки до тях съобщиха, че са ги засекли заедно на парти на Седмицата на модата. Обществените съмнения се засилиха, след като звездите прекараха заедно Хелоуин.

Източник, близък до двойката, каза по-рано пред Page Six, че "да, те прекарват времето си заедно, но не бързат заникъде".

The Daily Mail съобщава, че бившият приятел на Хадид Зейн Малик е спрял да я следва в Instagram, след като се появиха снимки на модела на среща с Лео. Зейн и Джиджи се разделиха миналата година след бурна шестгодишна връзка. Двойката има двегодишна дъщеря Хай.

Ди Каприо пък сложи край на връзката си с Камила Мороне в края на лятото малко преди 25-ия й рожден ден. Актьорът излизаше с красавицата сравнително некратките четири години. В шоубизнеса отдавна съществува версията, че носителят на Оскар не се среща с момичета над 25 години и доскоро историята на личния му живот потвърждаваше това (вижте още: Първи подробности: Леонардо ди Каприо и украинската блогърка Мария Берегова). Джиджи, която е на 27 години, е и първата жена с дете, с която Ди Каприо излиза, ако слуховете се окажат верни. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.