Страхотното Новолуние в Стрелец днес, общо и знак по знак

Страхотното Новолуние в Стрелец днес, общо и знак по знак

Никакви филтри 

Много сме щастливи! Слънцето вече е в Стрелец! А днес, между мрачните затъмнения и ретроградния Марс, грубостта от последните астрологични събития изчезва. Въздухът е пълен с оптимизъм, веселие, игривост, готовност за действия от най-приятно естество. Небето днес е домакин на оживено Новолуние.

 

Денят е сряда, 23 ноември, и Стрелецът, променливият огнен знак, управляван от Юпитер, планетата на изобилието и експанзията, оцветява луната с вдъхновяващия си, енергизиращ и забавен огън. Това може да ни накара да излезем от зоната си на комфорт не само през следващите дни, но и за месеци напред.

Новолунието в Стрелец връща вниманието ни към област от живота, която наскоро се е преобразила кардинално

Новолунията се случват, когато Слънцето се съчетае с Луна, и обикновено предлагат шанс да получим яснота около нова житейска глава, която искаме да напишем в течение на следващите две седмици (до следващото Пълнолуние) и следващите шест месеца (когато настъпи Пълнолуние в същия знак, в който е Новолунието). Това новолуние конкретно е за да се възползваме от най-авантюристичната си страна и за да зададем тон за игри и забавления.

Все пак има вероятност да сме доста запознати с аспектите от живота ни, които са на фокус сега. Това е така, защото последното затъмнение на 2021 г. също попадна в Стрелец, което доведе до голяма промяна във всеки сектор от наталните ни карти, който Стрелецът наблюдава. Например, ако скитащият огнен знак управлява 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот,, възможно е вече да сте се сблъскали с промени, свързани с това как си изкарвате прехраната. Ако управлява вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, отношенията 1-1 със сигурност не са били същите в резултат на големи промени. Спомнете си какво се случваше около вас в края на миналата година.

 

Сега прахът е улегнал днешното Новолуние дава възможност да заложим мощно намерение, което да изведе статуквото на следващото ниво по новаторски и непоколебимо оптимистичен начин. Всъщност ще се изкушим да станем по-големи и да отхапем по-голяма хапка - дори тя да е отвъд това, което можем да сдъвчем. В края на краищата Стрелецът се управлява от огромния Юпитер, който увеличава всичко, с което влиза в контакт - включително вашите желания и намерения по време на това новолуние.

Меркурий, планетата на комуникацията, и Венера, планетата на любовта, да в съвпад

Този понеделник Меркурий и Венера съвпаднаха в Стрелец и те ще останат уютно сгушени и през деня на Новолунието, което подкрепя големи разговори с приятели, колеги или значими други. И особено любовни признания. Мили разговори. Нежност през думите. Стрелецът предпочита да бъде голям и да се фокусира върху истината преди всичко, така че сега е трудно да не бъдем супер директни и нефилтрирани. И все пак, благодарение на влиянието на Венера, е възможно да се направи това, без да се разрошват твърде много пера - и потенциално дори да се поддържа хармонична атмосфера.

Марс и Сатурн са в хубав тригон

По време на Новолунието, Марс, който е ретрограден от 30 октомври, си остава в променливия въздушен знак Близнаци и се насочва към тригон със Сатурн, планетата на отговорностите, разположен във фиксирания въздушен знак Водолей. За последно това се случи на 28 септември, така че помислете как се чувствахте тогава. Заради повторението на този тригон получаваме втори шанс да се възползваме от нещо и да укрепим постоянството и вътрешния си стремеж. Но тъй като Марс се движи назад, резултатите може да са свързани повече с вътрешния личен растеж, а не с конкретен външен феномен.

 

Ето как ще ви се отрази това така щастливо Новолуние в Стрелец, въз основа на вашия знак (припомняме, прочетете и за асцедента си).

Овен
Попадайки във вашия 9-ти дом, дома на приключенията и пътувания, настройването на интуицията ще ви помогне да определите начините, по които можете да укрепите своя набор от умения. Независимо дали учите, работите, пътувате, изследването на неизследвана територия може да бъде изключително удовлетворяващо.

Телец

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.