Следва

Пухена Ирина Шейк с детенце, пълно копие на татко Брадли Купър

Страхотното Новолуние в Стрелец днес, общо и знак по знак

Никакви филтри 

Astro преди 1 година

Много сме щастливи! Слънцето вече е в Стрелец! А днес, между мрачните затъмнения и ретроградния Марс, грубостта от последните астрологични събития изчезва. Въздухът е пълен с оптимизъм, веселие, игривост, готовност за действия от най-приятно естество. Небето днес е домакин на оживено Новолуние.

 

Денят е сряда, 23 ноември, и Стрелецът, променливият огнен знак, управляван от Юпитер, планетата на изобилието и експанзията, оцветява луната с вдъхновяващия си, енергизиращ и забавен огън. Това може да ни накара да излезем от зоната си на комфорт не само през следващите дни, но и за месеци напред.

Новолунието в Стрелец връща вниманието ни към област от живота, която наскоро се е преобразила кардинално

Новолунията се случват, когато Слънцето се съчетае с Луна, и обикновено предлагат шанс да получим яснота около нова житейска глава, която искаме да напишем в течение на следващите две седмици (до следващото Пълнолуние) и следващите шест месеца (когато настъпи Пълнолуние в същия знак, в който е Новолунието). Това новолуние конкретно е за да се възползваме от най-авантюристичната си страна и за да зададем тон за игри и забавления.

Все пак има вероятност да сме доста запознати с аспектите от живота ни, които са на фокус сега. Това е така, защото последното затъмнение на 2021 г. също попадна в Стрелец, което доведе до голяма промяна във всеки сектор от наталните ни карти, който Стрелецът наблюдава. Например, ако скитащият огнен знак управлява 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот,, възможно е вече да сте се сблъскали с промени, свързани с това как си изкарвате прехраната. Ако управлява вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, отношенията 1-1 със сигурност не са били същите в резултат на големи промени. Спомнете си какво се случваше около вас в края на миналата година.

 

Сега прахът е улегнал днешното Новолуние дава възможност да заложим мощно намерение, което да изведе статуквото на следващото ниво по новаторски и непоколебимо оптимистичен начин. Всъщност ще се изкушим да станем по-големи и да отхапем по-голяма хапка - дори тя да е отвъд това, което можем да сдъвчем. В края на краищата Стрелецът се управлява от огромния Юпитер, който увеличава всичко, с което влиза в контакт - включително вашите желания и намерения по време на това новолуние.

Меркурий, планетата на комуникацията, и Венера, планетата на любовта, да в съвпад

Този понеделник Меркурий и Венера съвпаднаха в Стрелец и те ще останат уютно сгушени и през деня на Новолунието, което подкрепя големи разговори с приятели, колеги или значими други. И особено любовни признания. Мили разговори. Нежност през думите. Стрелецът предпочита да бъде голям и да се фокусира върху истината преди всичко, така че сега е трудно да не бъдем супер директни и нефилтрирани. И все пак, благодарение на влиянието на Венера, е възможно да се направи това, без да се разрошват твърде много пера - и потенциално дори да се поддържа хармонична атмосфера.

Марс и Сатурн са в хубав тригон

По време на Новолунието, Марс, който е ретрограден от 30 октомври, си остава в променливия въздушен знак Близнаци и се насочва към тригон със Сатурн, планетата на отговорностите, разположен във фиксирания въздушен знак Водолей. За последно това се случи на 28 септември, така че помислете как се чувствахте тогава. Заради повторението на този тригон получаваме втори шанс да се възползваме от нещо и да укрепим постоянството и вътрешния си стремеж. Но тъй като Марс се движи назад, резултатите може да са свързани повече с вътрешния личен растеж, а не с конкретен външен феномен.

 

Ето как ще ви се отрази това така щастливо Новолуние в Стрелец, въз основа на вашия знак (припомняме, прочетете и за асцедента си).

Овен
Попадайки във вашия 9-ти дом, дома на приключенията и пътувания, настройването на интуицията ще ви помогне да определите начините, по които можете да укрепите своя набор от умения. Независимо дали учите, работите, пътувате, изследването на неизследвана територия може да бъде изключително удовлетворяващо.

Телец
Новолунието попада във вашия 8-ми дом, дома на емоционалните връзки, подтиквайки ви да се проявите в най-интимните си отношения по различен начин. Въпросът е да се чувствате още по-комфортно и подкрепяни от най-близките си.

Близнаци
Новолунието е във вашия 7-ми дом, дома на любовните партньорства, вие ще поразмишлявате върху това как вашите лични нужди и чувство за себе си съвпадат с тези на приятел, колега или партньор. Разговорът ще доведе до подобрено взаимно разбиране.

Рак
Попадайки във вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и добрите навици, Новолунието помага да направите корекции в ежедневната си рутина, които подобряват усещането ви за мир, баланс и жизненост. Можете да се доверите на интуицията си.

Лъв
Това Новолуние е във вашия 5-ти дом, дома на романтиката и себеизразяването, което всъщност е голяма, красива, зелена светлина за избор на удоволствие и творчество пред безкрайни задачи и крайни срокове. Не само заслужавате почивка, но тя може да се окаже по-продуктивна, отколкото предполагате.

Дева
Попадайки във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, Новолунието проправя път да помедитирате върху своите основи. Да се погрижите за сигурността и раните, свързани с минал вътрешен живот. Грижата за себе си, потенциално под формата на поставяне на нови граници с любимите хора, може да бъде дълбоко лечебна.

Везни
Тъй като това Новолуние попада във вашия 3-ти дом, дома на общуването, ще ви засърби да започнете нов проект с братя и сестри, приятели или съседи. Поглъщането на нови знания, особено докато общувате, ще донесе радост.

Скорпион
С Новолунието във 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот, няма как да не се почувствате принудени да преосмислите как влагате уменията си, за да си изкарвате пари. Може би е време да засадите семе, свързано със стартиране на собствен бизнес или свързване с друг работодател.

Стрелец
Новолунието каца във вашия знак този месец, мотивирайки ви да се свържете с вътрешните си мъдрост и желания. Заемете позиция за това, от което знаете, че имате нужда, както и за това, което искате да оставите. Вие цените истината преди всичко и сега е моментът да я изкрещите.

Козирог
Новолунието попада във вашия 12-ти дом, дома на духовността, което може да направи това малко сънлив, мечтателен момент за вас. Предпочитате конкретни действия, но това е сладък шанс да се отпуснете и да оставите въображението си да се лута. Яснотата ще дойде по пътя.

Водолей
Попадайки във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, това Новолуние освобождава пистата, за да се потопите в нови съвместни усилия с приятели или колеги. Работата в екип дава резултати, но също така ви кара да се чувствате по-щастливо свързани.

Риби
Новолунието този месец попада във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и публичния имидж, така че ще имате горещо желание да влезете в светлината на прожекторите. След като поемете юздите, можете да се насладите на заслужени аплодисменти. 

More Astro