Следва

Шайло шофьор: щерката на А. и Б. зад волана за пръв път

Даниел Аршам & Xiaomi - телефон-изкуство

Наш от 16 декември

All About Life преди 1 година

Американският художник и скулптор Даниел Аршам представи колаборация с Xiaomi за телефон, койго той проектира. 12T Pro Daniel Arsham Edition ще бъде пуснат в продажба на 16 декември в ограничени количества от само 2000 броя в световен мащаб - нямаме търпение да ни падне в ръчичките. 

Новостта прилича на бронзовите скулптури на Аршам. Художникът работи не само върху тялото на модела, но и върху интерфейса и опаковката. Той нарича създаването на телефона "труден процес" - повърхността му е направена от специална хартия със златно фолио, което е многократно обработено, за да се постигне ефект на ерозия.

"Днес телефонът е най-вездесъщият обект, с който взаимодействаме със света. Винаги се интересувам от представянето на работата си в области, които не са типични за света на изкуството“, каза Аршам пред WWD . Артистът смята, че това е акт, който удължава годините живот на телефона, тъй като след 20 години той няма да се използва по предназначение, а ще се превърне в скулптурен обект. 

More from View Sofia

"Как можеш да се отнасяш така с кралица?": Доналд Тръмп обвини Меган Маркъл в неуважение и се изненада, че принц Хари е поканен на коронацията утре

Celebrities преди 11 месеца

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп в разговор с бившия лидер на UKIP Найджъл Фараж по GB News обвини Меган Маркъл в неуважение към кралица Елизабет II. Той каза още, че е изненадан, че принц Хари все пак е поканен на коронацията на Чарлз III след всички обвинения срещу кралското семейство и разкритикува Джо Байдън, че не е приел да присъства на церемонията   

Да вкусиш България… на другия край на света

Food преди 11 месеца

Какъв вкус има българската шкембе чорба на другия край на света? Как се готви с вода от ледник? Може ли да се създаде ново ястие заради особеностите на климата? Всички тези въпроси се породиха у нас преди срещата ни с готвача на българската мисия на Антарктида

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.