Следва

Enterprise става част от Internet Media Group

Радостта на деня ни: тази фотосесия на семейство полярни мечки в цветни полета

Фотографът Мартин Грегус снима тази сладост на сладостите, семейство полярни мечки в Канада, и просто не можем да се нарадваме

 

All About Life преди 1 година

26-годишният канадец, който е родом от Братислава, казва, че това е преживяване, което никога няма да забрави, никога в целия си живот. На Мартин и екипа му отнема 33 дни, за да уловят тези моменти близо до Чърчил (Манитоба).

"Беше прекрасно, но трудно пътуване. Създаването на тези снимки отне 33 дни. Мечките са опасни, но позволяват да сте около тях и избират да бъдат нежни, показвайки малко от живота си във ваше присъствие. Удивително е, особено когато майките кърмят малките си“, казва той.

Снимките са правени през летния период. Провиждаме най-чиста нежност и сме разтопелни от умиление, вижте ги >>> 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.