Слуховете са си слухове, но Дамяно и Кая май са гаджета

Слуховете са си слухове, но Дамяно и Кая май са гаджета

Ъм...

Твърди се, че дъщерята на Синди Крауфорд Кая Гербер излиза с Дамяно Давид от Måneskin. Ще опитаме да сме максимално емоционално неутрални към ситуацията. Все още няма неопровержими доказателства за това, но вътрешна информация стана причина да се подозира този романс.

Всичко започва с едно съобщение в известния звезден клюкарски портал Deux Moi. Източникът казва, че е видял Кая, 21, и Дамяно, 23, заедно на парти в нощен клуб Dirty Mondays в Милано.

Информацията за евентуална връзка на знаменитостите идва като пълна изненада, тъй като официално и двамата имат връзки и никой не е споменавал раздяла с половинката си. И така, доскоро всички бяха сигурни, че Кая се среща с актьора Остин Бътлър, който играе Елвис Пресли в биографичния филм за Баз Лурман; Дамиано пък се среща с модела Джорджия Солери от няколко години. Въпреки това, последната съвместна снимка с любими й в Instagram датира от септември тази година, когато двамата бяха заедно в Пулия.


Дамиано Дейвид с Джорджия Солери

Нито Дамяно, нито Кая все още са коментирали слуховете. Въпреки че порталът Deux Moi е анонимен и не винаги е възможно да се проверят изпратените данни, често информацията в него се оказва вярна. Например, той първи съобщи за любовта на Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън, която наскоро беше потвърдихме. С Deux Moi започна и секс скандалът около Арми Хамър - порталът публикува кореспонденция между различни момичета с актьора, в която той споделя своите фантазии по темата за канибализма. Ще се окаже истина, имаме разни усещания...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.