Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.11 - 04.12

We Love: Коледна идея за готино обличане от Дженифър Лопес

Г-жа Афлек подгрява за празниците по начин, който намираме за приятно стилен и в симпатичен противовес с иначе доста предвидимото й обличане 

Celebrities преди 1 година

Тоалетите на Дженифър Лопес не се изчерпват само с щури пайети и пикантни спортни дрехи, с които тя всеки ден ходи на танцовите си репетиции. От време на време певицата ни кани да разгледаме по-отблизо ежедневните й дрехи, които са близки до гардеробите на повечето й фенове, и по нейните стъпки да надградим подобно нещо до звездно ниво.

Последният случай е точно такъв. След неотдавнашното изтриване на всичко налично в мултимилионния й профил, което доведе до предположения за драма в семейството на г-н и г-жа Афлек, Дженифър побърза да успокои феновете. Още на следващия ден тя се появи публично ръка за ръка с любимия съпруг, който по всякакъв възможен начин демонстрира своята любов и загриженост към жената на живота си.  

За очевидно изпълнената с любов романтична среща Джей Ло избра един от най-класическите пуловери за зимния сезон: този, който познаваме като „алпийски“ или „коледен" пуловер, и който различаваме по характерната жакардова шарка. 

Какво е толкова специалното в този коледен пуловер на Ralph Lauren? Фактът, че едно ежедневно удобно нещо е извадено от обичайния си контекст и е вкарано  в относително неочаквана комбинация. В този случай Дженифър го съчетава с прозрачна пола от тюл до пода с висока странична цепка.

Аксесоарите също са от голямо значение тук - черни обувки на огромна платформа и стегнат колан върху джъмпера. Симпатична чантичка през рамо довършва предколедния стайлинг.

Взимаме повод от мисис Афлек да погледнем на иначе досадния пуловер с шотландски шарки от съвсем различен ъгъл. Така стилизиран, той е не само симпатичен, но още практичен, уютен, приятно секси и с намек за детство. Браво на Дженифър, браво и на Бен. Не само защото е в кореспондираща на любимата стилистика, а и защото, макар и видимо нервен от вечното внимание на околните, излъчва любов и преданост с всеки сантиметър от тялото си. 

More Celebrities