Следва

Утрините с Xiaomi 12T Pro са тихи или как телефонът носи мир

ТЕ са най-търсените звезди в Google за 2022, начело с Амбър Хърд

New York Post публикува класация на звездите, които интернет потребителите най-често са търсили в търсачката Google през 2022 г. Амбър Хърд оглави списъка, базиран на проучване на холивудския новинарски център CelebTattle

 

Celebrities преди 1 година


Амбър Хърд

В САЩ името й е търсено средно 5,6 милиона пъти на месец. Второто място в рейтинга с 5,5 милиона заявки за търсене на месец заема Джони Деп. Не е трудно да си представим, че това се дължи на съдебната битка между бившите съпрузи, която привлече голямо обществено внимание през първата половина на годината. Припомняме, че Амбър беше призната за виновна за клевета и осъдена да плати на Джони 15 милиона долара парично обезщетение.

Третото място по популярност според тенденциите в търсенето е заето от покойната кралица на Великобритания Елизабет II (4,3 милиона търсения на месец). Тази година целият свят отпразнува 70-ата годишнина от възкачването на Елизабет II на престола, но след радостното събитие дойде тъгата - през септември кралицата почина, а най-големият й син принц Чарлз вече е крал Чарлз III. 

На четвърто място е американският футболист Том Брейди (4,06 милиона заявки на месец), чийто развод с модела Жизел Бюндхен също се превърна в една от най-обсъжданите теми на годината. Пето и шесто място отиват при Ким Кардашян (3,4 милиона заявки на месец) и бившия й приятел Пийт Дейвидсън (3,2 милиона) - двойката предизвика много шум в пресата с динамичната си романтична връзка (вижте още: Финалът на идилията: само 9 месеца и половина Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън). 


Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян

Топ 10 на най-популярните звезди допълват новият собственик на Twitter Илон Мъск (3,19 милиона заявки), авторът на най-известния шамар в Холивуд Уил Смит (3,15 милиона), звездата от Stranger Things Мили Боби Браун (2,78 милиона) и звездата от "Еуфория" Зендая (2,71 милиона търсения). 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.