Следва

Детокс еликсирът на Гуинет, Салма и Холи: супер ценният костен бульон и как го готвим

We Love: Джулия Робъртс сподели архивна снимка на близнаците в чест на ЧРД 18

Джулия Робъртс публикува в своя Instagram рядка архивна снимка с децата си - дъщерята Хейзъл и сина Финеас 

Celebrities преди 1 година

Актрисата реши да преподреди семейния албум в чест на рождения ден на близнаците си, които навършиха 18 години. „Обичам ви“, надписа накратко снимката Джулия. Абонатите на актрисата се присъединиха към поздравленията, отбелязвайки колко бързо са отлетели всичките тези години.

Публикуването на архивни семейни снимки на рождения ден на децата вече е традиция за Робъртс. Миналата година актрисата публикува снимка на новородените Хейзъл и Финеас.

Робъртс е омъжена за оператора Дани Модер от 20 години. Освен Хейзъл и Финеас, те имат по-малък син Хенри, който сега е на 15 години. Двойката се опитва да запази семейния си живот и живота на децата си далеч от общественото внимание, но миналата година Хейзъл направи своя дебют на червения килим. В скорошно интервю Робъртс обаче призна, че дъщеря й все още не мечтае за бурен социален живот. До появата си на филмовия фестивал в Кан тя живее много спокойно и подобаващо на крехката си възраст. Дотолкова, че се наложи мама Джулия да я посъветва да използва поне очна линия. 

Честита радост!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.