We Love: Джулия Робъртс сподели архивна снимка на близнаците в чест на ЧРД 18

We Love: Джулия Робъртс сподели архивна снимка на близнаците в чест на ЧРД 18

Джулия Робъртс публикува в своя Instagram рядка архивна снимка с децата си - дъщерята Хейзъл и сина Финеас 

Актрисата реши да преподреди семейния албум в чест на рождения ден на близнаците си, които навършиха 18 години. „Обичам ви“, надписа накратко снимката Джулия. Абонатите на актрисата се присъединиха към поздравленията, отбелязвайки колко бързо са отлетели всичките тези години.

Публикуването на архивни семейни снимки на рождения ден на децата вече е традиция за Робъртс. Миналата година актрисата публикува снимка на новородените Хейзъл и Финеас.

Робъртс е омъжена за оператора Дани Модер от 20 години. Освен Хейзъл и Финеас, те имат по-малък син Хенри, който сега е на 15 години. Двойката се опитва да запази семейния си живот и живота на децата си далеч от общественото внимание, но миналата година Хейзъл направи своя дебют на червения килим. В скорошно интервю Робъртс обаче призна, че дъщеря й все още не мечтае за бурен социален живот. До появата си на филмовия фестивал в Кан тя живее много спокойно и подобаващо на крехката си възраст. Дотолкова, че се наложи мама Джулия да я посъветва да използва поне очна линия. 

Честита радост!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.