Следва

Аксесоар-визитка

Известната casual марка Colin's вече е в България

Световноизвестната марка за ежедневно облекло Colin’s стъпва официално на българския пазар като част от...

All fashion преди 14 години

Световноизвестната марка за ежедневно облекло Colin’s стъпва официално на българския пазар като част от плановете си за експанзия на пазарите в Източна Европа.

Компанията планира откриването на осем магазина в България за период от две години, общата инвестиция се оценява на 2 милиона долара, като ще бъдат разкрити повече от 100 нови работни места.

Успешната история на Colin’s започва през 1983 година и благодарение на своя специален стил и директна комуникация с клиентите, в момента компанията управлява повече от 470 магазина и 60 щанда, общо 530 точки на присъствие в повече от 30 държави.

Компанията е горд собственик на най-голямата фабрика за производство на джинси в Европа и оперира други производствени мощности в Турция и Египет.

Клиентите в България ще посрещнат последните линии на марката за летния сезон с основна тема - Африканско сафари. Стайлингът е семпъл и изчистен, а цветовете са вдъхновени от природата и нейното влияние върху съвременния свят.

Колекциите „Заливът на моряците” и „Rock the pop” за 2010 година също заслужават внимание, а линията „Тропикана” идва с ярки и живи летни цветове като лимонада, киви и речно синьо.

Марката Colin’s създава свят без граници и персонализира свободата и чувството за модерност. Днес Colin’s е необходимост за всеки, който предпочита спортния стил и търси нещо специално, дизайнът удовлетворява очакванията и желанията на младежите във всеки аспект на техния живот.

Ще ги намериш в в София в Сердика Център
 

More All fashion