Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Последният месечен хороскоп за 2022!

Декември започва в състояние на несигурност. Приоритетите ни се изместват, обстоятелствата се променят и единственият изход е челно през нещата. Не се притеснявайте обаче, има светлина в края на тунела и до края на месеца ще получим така необходимата глътка свеж въздух.

Пълнолунието в Близнаци на 7-ми носи добри емоции, тъй като щр видим резултатите и последствията от своите действия не само през последния месец, но и през последната година. Нещата изглеждат по-объркващи, хаотични и ужасни, отколкото са в действителност, и това, което мислим за спешно, всъщност може да изчака, докато станем по-заземени по-късно през месеца.

Първата стъпка в това "отчаяние" и към твърда почва идва, когато Меркурий и Венера се преместят от свободния Стрелец към стабилния Козирог съответно на 6-ти и 9-ти. Козирогът прави ходове с мисъл за дългата игра, така че докато отношенията и връзките, създадени тогава, може да изглеждат по-малко приключенски, те също са създадени да продължат. Забележка: Меркурий става ретрограден в Козирог на 29-ти, така че разговорите, които започват сега, ще бъдат преразгледани отново до началото на следващата година.

Пълната промяна на настроението пристига в края на месеца, когато Юпитер напуска Риби и се премества в Овен точно когато Слънцето влиза в Козирог на 21-ви. Два дни след това Новолунието в Козирог е благоприятно, тъй като прави вдъхновяващ квадрат с оптимистичния Юпитер. По-често 2022 г. ни караше да направим две крачки напред и послед десет назад, но декември не е такъв случай и с това Новолуние можем да завършим годината с благодарност. Надеждата е на хоризонта. 

Хороскоп

Още от Astro