Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

С началото на този празничен месец вие сте във фаза на завършване, в която би било разумно да вържете разхлабените краища. Следващите седмици до 21 декември са вашата възможност да намерите отговор на въпроси, които са ви спирали или са ви отнемали енергията. Те може да се издигнат на повърхността в този момент, така че няма да имате друг избор, освен да се справите с тях. И ако имате нужда от помощ за справяне с нещо, поискайте я.

Ще ви се прииска да запазите по-нисък профил, докато Слънцето не навлезе във вашия знак на 21-ви и не преживеете нещо като мини прераждане. Първите седмици на месеца са подходящо време да се свържете с мечтите си. Те имат най-полезните насоки за вас. Ако сте пренебрегвали нуждата на тялото си от почивка, Пълнолунието на 7 декември може да ви я донесе силно и ясно. Нуждаете се от малко време, за да напълните отново креативността си - в противен случай ще ставате все по-малко продуктивни.

Меркурий навлиза във вашия знак на 6-ти, следван от Венера на 9-ти и Слънцето на 21-ви, така че постепенно ще дойдете на себе си. Това е времето от годината, в което ще сте нетърпеливи да се организирате и да задвижите нещата за 2023 г.

Този акцент върху вашия знак може да извади най-доброто от вас, подчертавайки талантите и способностите ви. Ако положите усилия да се проектирате в света, през следващите седмици може да се появят нови идеи и възможности, които са идеални за вас.

И накрая, Юпитер също сменя знаците и става директен в Овен и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 20 декември (и остава така до 16 май 2023 г.) Атмосферата на домашния фронт ще бъде жизнерадостна и оживена, което предполага, че ще се насладите от сърце на празничната седмица, както и на посрещането на новата година. 

Хороскоп

Още от Astro