Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Водолеи, вашият социален живот е изключително оживен този месец, което е много добре, защото ще можете да се възползвате напълно от сцената на празничните партита. Има толкова много позитиви от смесването и движението в нови кръгове, така че със сигурност ще искате да сте повече навън. Това е и един от най-добрите моменти за предприемане на действия по отдавнашна мечта. Нещо, което сте планирали, може да се издигне по-високо в списъка ви с приоритети и да бъде идеята, с която нямате търпение да започнете.

Чувствата ви ще са пълна лудница около Пълнолунието в Близнации, 7 декември, което се пада във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията. Пълнолунието се изравнява с Марс, който е в своята ретроградна фаза, което може да ви накара да станете емоционални, ако нещата не вървят така, както сте се надявали. Може да сте разочаровани от нещо или някого и реакцията ви да е по-силна, отколкото сте си представяли. Пуснете всичко навън и ще се почувствате много по-добре.

Акцентът постепенно се измества, насърчавайки ви да отделите малко време за размисъл. Приказливият Меркурий се придвижва на 6-ти, последван от Венера на 9-ти и Слънцето на  21-ви. Това означава, че малко по малко фокусът ви ще се измести от външните обстоятелства към това, което се случва вътре и към вашето духовно, умствено и емоционално състояние. Това е шанс да направите равносметка и да разберете как наистина се чувствате за нещата. Това също е възможност да се докоснете до духовните ресурси на интуицията, гения и напътствията, които могат да изведат живота ви на ново ниво.

И накрая, предстои ослепително Новолуние в Козирог на 23 декември, от което, повярвайте ни, искате да се възползвате. Това е един от най-добрите моменти да започнете нова духовна практика като медитация или манифестация. Препоръчваме също да започнете процес на ежедневно водене на дневник или записване на сънища. 

Хороскоп

Още от Astro