Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Празничният сезон вече наистина е в ход, Лъвове, и този месец обещава да бъде пълен с нови приключения и щастливи поводи. Акцентът върху вашия 12-ти дом означава, че ще сте готови да се присъедините към забавлението, да изживеете прекрасни моменти съв своите деца и да присъствате на една-две специални срещи и оживени вечери навън. Имате естествена способност да разпространявате радост и това наистина се вижда по това време на годината.

Пълнолунието на 7 декември може да бъде емоционален повод, защото тази мощна лунна фаза ще съвпадне с неочаквано събиране. Независимо дали се радвате да видите този човек или не, ще бъде трудно да прикриете чувствата си. Ако сте се разделили при не толкова идеални условия, това ще е възможност да излекувате всички рани и да започнете отначало. Ако се радвате да го/я видите, може да поискате да поддържате връзката си отново.

Предстои още повече радост, тъй като оптимистичният Юпитер се връща обратно в Овен и във вашия 9-ти дом, дома на пътуването и приключенията, на 20-ти. Ако не сте ходили на почивка от известно време, може да използвате тази празнична седмица за грандиозно бягство.

Има промяна във въздуха, тъй като фокусът постепенно се премества към вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и добрите навици. Това започва, когато Меркурий се премести в Козирог на 6 декември, последван от Венера на 9 декември и Слънцето на 21 декември. Ще бъдете готови да си поставите някои цели за новата година и да се организирате, за да можете да влезете добре в НГ. Също ще е добре да преразгледате уелнес рутината си, за да избегнете натрупването на излишни килограми през този общителен месец.

Новолунието в Козирог на 23-ти е отлично за ново начало. Това е страхотно време да създадете нови навици, да започнете голям проект или да се заемете с нещо, което наистина ви вълнува. Все пак би било полезно да внимавате, когато Меркурий започне да се движи "в обратна посока" от 29 декември до 18 януари 2023 г. Възможно е да има закъснения, така че ще трябва да проявите търпение. 

Хороскоп

Още от Astro