Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Вашите дом и семейство ще бъдат много важни за вас през по-голямата част от този месец, Деви, тъй като Слънцето, Венера и Меркурий продължават своето пътуване през вашия 4-ти дом. Това е време за празнуване на домашни дейности, особено с настъпването на ваканционния сезон. И във вашия случай изглежда, че колкото повече, толкова по-добре. Хората може да пътуват отдалече, за да бъдат с вас по това време на годината, искрено ще се насладите на тяхната компания.

Освен това, ако се нуждаете от нежност и грижа за себе си, това е вашият шанс да ги получите. Има мощно пълнолуние в Близнаци на 7 декември и тази лунна фаза е в съответствие с Марс, който е разположен във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, целите и амбициите. Творческите проблеми може да бъдат на фокус, както и балансът по оста работа/личен живот. Тъй като Марс също е ретрограден, може да се замислите за план за действие или проект, който е загубил своята привлекателност. Това е добър момент да направите пауза и да обмислите възможностите си.

С напредването на месеца акцентът постепенно се измества към вашия 5-ти дом, дома на удоволствията и креативността, което дава допълнителна причина да излезете и да се забавлявате. Меркурий се придвижва там на 6-ти, следван от Венера на 9-ти и Слънцето на 21-ви. Ще сте нетърпеливи да излезете и да се позабавлявате, да вземете семейството и приятелите си със себе си.

Вашият 8-ми дом, дома на дълбоката емоционалност и трансцедентността, получава тласък на 20 декември, тъй като Юпитер се връща обратно в Овен след краткия си период в Риби. Може да откриете, че вашите увереност и жизненост се увеличават. Следващите месеци до 16 май 2023 г. са отлични за започване на проекти и планове, които могат да ускорят пулса на  живота ви. Има и супер Новолуние в Козирог на 23-ти двадесет и трети, така че ще бъдете в идеална позиция да изведете връзката си на следващото ниво или да научите повече за хоби или интерес, които са хванали вниманието ви.

И накрая, Меркурий става ретрограден на 29 декември, така че бъдете готови за няколко недоразумения.

Хороскоп

Още от Astro