Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Везни, ще бъдете в настроение да работите в мрежа и да се свързвате с хора този месец - и това ще ви донесе множество награди. Тъй като това е празничният сезон, имате повече причини от обикновено да протегнете ръка и да се съберете отново със стари приятели и членове на семейството. Също така ще сте нетърпеливи да създавате нови връзки с хора, които могат да ви помогнат с вашите планове и цели. Присъединяването към онлайн групи, които отговарят на вашите интереси, може да бъде много информативно. Искате да учите и това е моментът да се развивате!

Бъдете особено внимателни по време на Пълнолунието, което настъпва през вашата комуникационна ос (3-тия ви дом) на 7 декември. Тази лунна фаза се изравнява с Марс, който е в  своята ретроградна фаза, което предполага, че дадено събитие може да предизвика много силни чувства. Внимавайте какво говорите, защото другите ще приемат силно думите ви. Би било разумно да избягвате вземането на импулсивни решения.

На 20-ти вашите връзки получават тласък, тъй като Юпитер става директен и се връща в Овен след ретроградната си фаза. Предстоящите седмици и месеци са идеални за сътрудничество по ключови проекти, преминаване в нови кръгове и проучване на възможности за създаване на екип или партньорство, които да помогнат с вашите работни или бизнес нужди. Вашият любовен и социален живот също ще вървят много добре.

Домът и семейните дела също ще бъдат високо в списъка ви с приоритети, тъй като ключовите планети постепенно преминават в Козирог и в 4-ия ви дом. Меркурий се придвижва на 6 декември, последван от Венера на 9 декември и Слънцето на 21 декември.

Може да правите много по-забавни неща, но ще сте достатъчно организирани, за да изглежда и да се усеща леко. Позволете обаче на другите да ви подадат ръка, за да можете и вие да се забавлявате.

И накрая, супер Новолунието в Козирог на 23-ти ще ви вдъхнови да определите намеренията си за следващата година. Ако не можете да предприемете действие веднага, записването на желанията и целите е отличен начин да задвижите нещата. 

Хороскоп

Още от Astro