Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Скорпиони, положителният фокус върху вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, продължава през първата половина на този месец, до 21 декември, което ви дава шанс да увеличите доходите си по какъвто и да е начин, който ви харесва. Това е време на даване и ще се почувствате щедри, но може да прекалите, ако не внимавате. Ако се придържате към бюджет, няма да рискувате да бъдете хванати на къс пас. Вие също ще получавате подаръци, защото приятелите и семейството ви искат да знаете колко сте специални за тях.

Има един момент, в който трябва да бъдете особено внимателни и това е по време на Пълнолунието в Близнаци на 7 декември. Може да се сблъскате с внезапен разход или да осъзнаете истината за текущата си финансова ситуация. По същия начин може да започнете да харчите много и по-късно да съжалявате. Това може да изглежда като стъпка назад, но всъшност ще бъде и повратна точка, която ще ви насърчи да приемете по-добри начини за управление на парите си в дългосрочен план.

Преместването на Юпитер в 6-ия ви дом, дома на работата, здравето и добрите навици, на 20-ти носи енергия и позитивност в този сектор. Той се връща обратно в Овен, така че можете да откриете, че жизнеността ви се увеличава и че сте готови да преследвате мечтите си, дори ако те ви изведат извън зоната на ви комфорт.

Вашият 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, също е подчертан, тъй като Меркурий се придвижва там на 6 декември, последван от Венера на 9 декември и Слънцето на 21 декември. Ще получите много от близкото свързване с други хора, които споделят вашите интереси и идеи.

И накрая, ако сте готови за ново начало, Новолунието в Козирог на 23-ти е едно от най-добрите времена за стартиране на уебсайт, продукт или услуга. Не пропилявайте тази възможност. 

Хороскоп

Още от Astro