Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Този месец положителният акцент върху вашия знак ви поставя на пика на щастието. Следващите седмици до 21 декември са вашето време да покажете талантите си и да проектирате най-добрите си качества в света. Не се притеснявайте, че изглеждате егоистични - трябва да се съсредоточите върху своите нужди и планове. Амбициите, които са най-близо до сърцето ви, са тези, на които трябва да обърнете внимание.

Пълнолунието в Близнаци на 7 декември показва, че може да се наложи да се справите с нечия критика за това, което правите. Ако сте уверени, че е правите нещата точно според своята интуиция, не позволявайте на думите на хората да ви докоснат. Най-доброто е да покажете на другите, че грешат.

Освен това ще сте нетърпеливи да увеличите доходите си, като измислите хитра странична работа или поемете допълнителни ангажименти. Тъй като акцентът малко по малко се измества към зодия Козирог, може да сте доста амбициозни да постигнете финансовите си цели. С Меркурий, който се придвижва на 6-ти, последван от Венера на 9-ти, бързо ще забележите всички сладки възможности, но и ще сте достатъчно мъдри, за да инвестирате парите си, вместо просто да харчите.

Ще бъдете в стихията си, коато Юпитер се върне обратно в Овен на 20 декември (той остава там до 16 май 2023 г.) Пригответе се за някои прекрасни приключения през следващите месеци...

Тъй като слънцето се плъзга в Козирог на 21-ви, тогава е време да направите равносметка на финансовото си състояние. Предстоящите четири седмици предоставят отличен шанс да изработите бюджет, който ще ви помогне да платите сметките и всичко належащо, както и да оставите малко пари настрана за черни дни.

И накрая, Новолунието в Козирог е отлично за нови начала, особено такива, свързани с вашите финанси. Това е добър момент да започнете странична работа, защото има шанс тя да се развие в успешен бизнес, който да се превърне в опора на вашите доходи. 

Хороскоп

Още от Astro