Следва

Изтънчеността на Nespresso среща своето отражение в празнична колаборация с Пиер Ерме

Nokia X30 5G - грижата, без която не можем

Зелен! 

All About Life преди 1 година

В сезона на най-нежната, най-личната грижа сме. Декември е особен и магичен. Последният месец от годината ни кара да се събуждаме с желанието някой да ни помилва, да обръщаме повече внимание на тялото и умственото си спокойствие, да се движим по-бавно, да споделяме повече, да сме по-тихи и съзерцаващи. Имаме нужда от грижа - непосредствено преди най-светлия празник, Рождество, си припомняме прекрасното "Давайте и ще ви се даде". 

Стремим се към грижа и нежност към любимите си същества целогодишно, но тази Коледа избираме да помислим по-мащабно, по-Голямо и да посветим вниманието и емоциите си на най-красивото и важното в този свят - природата. Изключително важно ни е й причиняваме по-нисък въглероден отпечатък, да се стремим към щаящи околната среда практики, с внимание и мисъл за чистотата и бъдещето да избираме всичко, което притежаваме и ползваме. 

Наши съмишленици са производителите на Nokia, които съвсем скоро лансираха уникална джаджа - Х30 5G абсолютно екологичен телефон, грижовен към природата, built to last, crafted with recycled materials. Да се сдобием с него и да го ползваме е акт на хармония, който съдържа хубавата сентенция да даваш и да получаваш - и то насочена към най щедрата сила на планетата, Природата. Това е единственият телефон на пазара, който е с огромен процент рециклирани материали, включително кутията, и който представлява радикална стъпка в технологичната индустрия. Питър Дръкър, най-известният социален еколог, казва "Най-лесният начин да предвидиш бъдещето е да го създадеш," което именно се случва със създаването на телефон като този - креация от и за бъдещето с уникално класическо усещане.

Освен че е готино да имаш Nokia (няма да забравим 3310-ките на майките ни през ранните 2000s, първият телефон, до който сме се докосвали) този има прекрасни характеристики, на които устойчивостта изобщо не пречи, напротив - изработеното от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса елегантно тяло осигурява най-малкия минимален екологичен отпечатък и притежава първокласни функции. Фотография на високо ниво, наречена PureView, Брандът оценява дълбоката връзка на нас, потребителите, с устойството, което съхранява, допълва и обогатява най-личните ни моменти, затова Nokia X30 5G се предлага с 3 години месечни актуализации на сигурността и обещава да е с нас възможно най-дълго (3-годишна гаранция и три актуализации на операционната система) благодарение на солидната метална рамка, здравия дисплей и гръб с цвят на сини облаци. Батерията, с чудно зеленото обещание за 800 цикъла, е с удивително бързо зареждане - екстра, без която ни е немислимо да минем в динамиката на денонощията ни. 

Снима върховно... Функцията Capture Fusion пренася силата на основната камера в ултраширокоъгълните снимки за наистина зашеметяващи пейзажи, а функциите Dark Vision и Night Selfie и това между тях, Night Vision, правят снимките и селфитата ви контрастни далеч преди изгрева и след залеза. Камерата е защитена от устойчиво на надраскване стъкло Corning® Gorilla® с DX+, което позволява на 98% от цялата светлина да достигне до лещата. Има специална функция за снимки на статив (на което всеки, работещ в модна редакция, се радва като дете на бонбон) и портретен режим с изкуствен интелект.

Ако се върнем към грижата, грижата за себе си и грижата за природата, можем да илюстрираме чувствата си с начина, по който прекарваме времето у дома, откакто имаме Nokia X30 5G - аромат на пало санто, меко одеяло, грамадна чаша билков чай и телефонът в ръцете ни. Природата ни е благодарна, че го имаме. Погрижете се и вие за себе си - имайте Х30 5G.  

 

More All About Life