Следва

Принцеса Катрин, САЩ, три тоалета и нито една стилистична грешка

Изтънчеността на Nespresso среща своето отражение в празнична колаборация с Пиер Ерме

Архитектите на вкуса и удоволствието се обединяват, за да отпразнуват радостта да подаряваш 

Food преди 1 година

Nespresso и световноизвестният chef сладкар и шоколатиер Пиер Ерме обединяват усилията си в създаването на истинско сетивно гурме преживяване този сезон. Лимитираната тематична колекция на бранда събира архитектите на вкуса и удоволствието, за да отпразнуват радостта да подаряваш. Ексклузивните кафе вкусове и сладки изкушения са празник на изтънчения вкус и съчетават най-доброто от кулинарната сцена.

Празничната колаборация се основава на богатия опит на Пиер Ерме като експерт по вкуса в лимитирана колекция, която задълбочава удоволствието за вкусовите рецептори и ни напомня за споделената радост, когато се съберем със семейство и приятели. Тук се крие покана за събиране, за откриване и наслада на неочаквани изненади: от вкусването на ново кафе или сладкиш до груповия смях на приятели. Цели истории могат да се напишат за това гурме изживяване. Лимитираните кафе вкусове и сладки изкушения от Nespresso | Pierre Hermé колаборацията пренасят висшето изкуство в сладкарството в ежедневието ни, обогатявайки и двете.

От създателя на Haute Pâtisserie, сладкишите на Пиер Ерме са върховенство от авангарден дизайн, изкусна техника и изискани вкусове. Кариерата му започва на 14-годишна възраст като чирак при Гастон Ленотр, смятан за бащата на модерното сладкарство. Десетилетния му опит води до короноването на Пиер Ерме с престижната титла за Най-добър сладкар в света през 2016 година. С едноименни бутици и кафенета в цял свят, креативността и изтънчеността на Пиер Ерме в гастрономията са несравними. Неговото безпогрешно модерно въображение се съчетава с майсторската му техника в създаването на нови кафе вкусове, на които могат да се насладят и най-взискателните дегустатори и епикурейци в уюта на собствения си дом.

Колекцията включва специална селекция от лимитирани кафе вкусове и сладки изкушения, както и лимитирана серия от кафе машини и празнични аксесоари. С това Nespresso ви кани да изпитате удоволствието да подаряваш и този празничен сезон, като доставите висококачествено кафе изживяване в ежедневието на вашите близки хора. Изтънчеността на Nespresso среща своето отражение в колаборацията с Пиер

Ерме, а кафето ги свързва в създаването на истинско сетивно гурме преживяне, което ще зарадва вкусовите рецептори на всеки и ще надгради връзката между поколенията.

Лимитираната празнична Nespresso | Pierre Hermé колекция е вече достъпна в търговската мрежа до изчерпване на количествата. Официалните магазини на Nespresso в България се намират на бул. "Черни връх" 100, в Парадайс Център и на бул. "Ситняково" 48, в Сердика Център. Продуктите им може да намерите и онлайн на www.nespresso.bg. 

More from View Sofia

HR Business Man: Мирослав Николов от BILLA България

All About Life преди 1 година

Един фокусиран разговор за бизнес, за човешките отношения, за семейните ценности на успелия съвременен мъж и важността от усещанията за систематичност, последователност и, винаги най-важното, връзка с хората, с които работим, Мирослав Николов започва в BILLA като стажант, днес енергията на компанията не би била същата без него...  

Ана де Армас: "Джеймс Бонд е мъж, не жена и не небинарен човек“

Celebrities преди 1 година

Припомняме, че миналата есен излезе филмът "Смъртта може да почака", в който ролята на Бонд се играе от актьора Даниел Крейг за последен път. Наскоро в мрежата се появиха слухове, че тъмнокожа жена може да стане новият агент 007. Също така, според слуховете, Бонд може да се окаже небинарен човек. Създателите на поредицата за Бонд не потвърждават никоя от циркулиращите възможности, все още...

More Food