Следва

Гледаме първия трейлър на сериала "Меган и Хари" Х Netflix

Принцеса Катрин, САЩ, три тоалета и нито една стилистична грешка

Тридневно посещение в Съединените щати за първи път от осем години - три тоалета

 

Celebrities преди 1 година

Принцеса Катрин и принц Уилям, в черен синхрон, кацнаха в Бостън с търговски полет, а причината за пътуването им е връчването на наградите Earthshot, които се присъждат на петима победители всяка година за техния принос към екологията. В първия от трите дипломатични тоалета на Катрин освен конвенционална елегантност, която е просто Егото на тази жена, виждаме чифт обеци, принадлежали на принцеса Даяна.


Новата Кралица на сърцата: Катрин Уелска в бяло и с любимата тиара на принцеса Даяна


40-годишната кралска грация е модерна, празнична, идеална и в други два тоалета, съответно избрани за присъствие на баскетболен мач и за откриването на наградите-повод за пътуването. Зелената карирана рокля, която разглеждаме внимателно в долните няколко кадъра, идва от британската Burberry, а зеленото палто, съчетано с нея, е от Alexander McQueen, най-любимият бранд на Кейт.

"Катрин и аз сме развълнувани да се завърнем в Съединените щати. При първото ми задгранично посещение след смъртта на баба ми искам да благодаря на хората от Масачузетс, особено Бостън, за почитта, която отдадоха на покойната кралица. Баба ми беше оптимист през целия си живот - аз също съм. Ето защо стартирахме наградите Earthshot миналата година с амбицията да създадем глобална платформа, която да вдъхва надежда, оптимизъм и стремеж да спасим бъдещето на нашата планета“ - гласи изявлението на принц Уилям, който стартира тези награди през 2020 г. заедно със сър Дейвид Атънбъро.

Синият блейзър, който Катрин облече, закопчан, на мача с Бостън Селтикс, е Chanel. Кралско синьо!


Защо този цвят, Катрин? Първата рокля на принцесата на Уелс, която не харесваме


More Celebrities